-15%
,

Durex Classic 12 kom

Durex

Durex Classic 12 prezervativa Durex Classic je prezervativ anatomskog oblika koji odlično prijanja pa je na taj način vrlo jednostavan za upotrebu i stavljanje. Pored anatomskog oblika Classic prezervativi imaju lagan premaz čime pružaju još bolji osećaj

9,65 EUR 11,40 EUR

Durex Classic 12 kom
Durex Classic je prezervativ anatomskog oblika koji odlično prijanja pa je na taj način vrlo jednostavan za upotrebu i stavljanje. Pored anatomskog oblika Classic prezervativi imaju lagan premaz čime pružaju još bolji osećaj i maksimalnu udobnost i uživanje tokom polnog odnosa.
Zahvaljujući laganom premazu i anatomskom obliku, ovaj prezervativ je udobniji i obezbeđuje prirodan osećaj, imaju lagan premaz i oblik koji dobro prijanja, kako bi bili jednostavni za stavljanje i maksimalno udobni.
Činimo sve što možemo kako bismo osigurali najbolje prijanjanje i još bolji osećaj tokom polnog odnosa.

Kako se koristi prezervativ ?
Uvek se pridržavaj uputstva sa pakovanja. Pre upotrebe prezervativa, proveri rok trajanja ispisan na foliji. Pocepaj foliju na strani označenoj za to i pažljivo izvadi prezervativ kako se ne biste oštetio noktima ili oštrim predmetima poput nakita i pirsinga na telu.

Zašto da odabereš Durex ?

1. Najbolja marka prezervativa na svetu,
2. Svi naši prezervativi se testiraju elektronski, a uzorci iz svake serije se naduvavaju radi provere otpornosti i pune se vodom radi provere nepropustljivosti.
3. Durex anatomski prezervativi su posebno oblikovani za lakše stavljanje i ugodniju upotrebu.

Pakovanje: 12 komada

 

Šifra proizvoda: 367628p Kategorije: , Oznake: ,
Težina0.15 kg
brands

Durex