NatUROplex

SANJIU

Compare

36 Tableta. NatUROplex je potpuno prirodni preparat za infekcije urinarnog trakta. Koristi se kao dopunska terapija kod blaže akutne i hronične infekcije mokraćnih puteva, akutne i hronične upale prostate i poteškoća kod mokrenja…

1.010,00 дин.

NatUROplex je potpuno prirodni preparat za infekcije urinarnog trakta. Koristi se kao dopunska terapija kod blaže akutne i hronične infekcije mokraćnih puteva, akutne i hronične upale prostate i poteškoća kod mokrenja.

NatUROplex sadrži ekstart lekovitih biljaka koje se u tradicionalnoj kineskoj medicini koriste već dugi niz godina u lečenju oboljenja mokraćnih puteva. Njihovi aktivni sastojci zaustavljaju rast gram pozitivnih i gram negativnih bakterija, i gljivice Candida albicans. Deluju protivzapeljenski, ublažavaju bolove, pospešuju izlučivanje mokraće, i pojačavaju prirodnu otpornost organizma. Kod infrkcija mokračnih puteva dovode do brzog otklanjanja ili ublažavanja tegoba. Kao što su nagon za mokrenje, učestalo i otežano mokrenje, i bolovi pri mokrenju.

Upotreba:
Uobičajena doza iznosi 3-4 puta na dan po 3 tablete. Terapiju treba sprovoditi najmanje 7-14 dana. U slučaju akutnih infekcija poželjno je preparat uzimati još narednih 5 dana, a u slučaju hroničnih infekcija, tokom narednih 10 dana od povlačenja simptoma bolesti.

Pakovanje: 36 tableta.

Šifra proizvoda: 84149p Kategorija: Oznake: ,
Težina0.06 kg
brands

SANJIU