AVARICON


Compare

30 Kapsula. AVARICON, dijetski proizvod. Preporučuju se za hroničnu vensku slabost, hemoroide i varikozne vene, ublažava tegobe nastale kao posledica poremećaja venske cirkulacije u nogama (otok i bol, grčevi, pucanje kapilara…

5,99 EUR

30 Kapsula. AVARICON, dijetski proizvod.

Preporučuju se za hroničnu vensku slabost, hemoroide i varikozne vene.

AVARICON kapsule sa kombinacijom prirodnih aktivnih supstanci ublažavaju tegobe nastale kao posledica poremećaja venske cirkulacije u nogama (otok i bol, grčevi, parestezije, pucanje kapilara i osećaj tkzv. teških nogu). Preparat se primenjuje i za ublažavanje tegoba izazvanih hemoroidima: (bola, svraba i krvarenja).

AVARICON sadrži aktivnu materiju Trokserutin, Ginkgo biloba suvi ekstra lista i Centella asiatica suvi ekstrat lista.

Trokserutin je dijetski suplement koji se pokazao koristan kao pomoć kod hronične venske insuficijencije, varikoznih vena i hemoroida. Ostvaruje venoprotektivno, vazoprotektivno i anioksidantno dejstvo, te smanjuje osećaj bola, teških nogu, grčeva, oticanja i nemira u nogama. Takođe se primenjuje kod mišićnih bolova i edema koji su nastali kao posledica hematoma i lošeg venskog protoka.

Centella asiatica-e aktivni sastojci ostvaruju dejstvo na razvoj i metabolizam vezivnog tkiva, ubrzavaju zaceljivanje epitelijalnih ulcera i drugih poremećaja kože.

Ginkgo biloba poboljšava fluidnost krvi i mikrocirkulaciju, delujući antiagregacijski, antioksidativno i antiinflamatorno.

Upotreba:
Prve dve nedelje 3 puta po 1 kapsula dnevno, uz jelo. Potom nastaviti uimati 2 puta dnevno po 1 kapsulu uz jelo, do nestanka tegoba.
Trajanje primene zavisi od težine ispoljenih tegoba.

Napomena:
Ne proimejuje se u toku prva tri meseca trudnoće, a kasnije isključivo uz konsultaciju sa lekarom.
Korišćenje u periodu laktacije samo uz konsultacije sa lekarom.

Šifra proizvoda: 309335p Kategorija:
Težina 0.05 kg
Select your currency
EUR Euro