-32%

ALKAKAPS Omega 3

ALKALOID

Compare

60 kapsula

ALKAKAPS Omega 3 – Riblje ulje… Štiti organizam od mnogih oboljenja, smanjuju nivo holesterola i triglicerida kod srčanih oboljenja i ateroskleroze… Sadrži jak antioksidans – Vitamin E…

680,00 дин. 1.000,00 дин.

ALKAKAPS Omega 3 – (60 Mekih kaps) izvor energije, eliksir života.

Omega 3  jedna kapsula sadrži 500mg ribljeg ulja.

Riblje ulje sadrži tkzv. Omega 3 masne kiseline koje se unose hranom, a koje ljudski organizam ne proizvodi.

Omega 3 masne kiseline štite organizam od mnogih oboljenja, smanjuju nivo holesterola i triglicerida, koji su odgovorni za pojavu srčanih oboljenja i ateroskleroze. Takođe, Omega 3 masne kiseline smanjuju rizik od pojave tromba, i poboljšavaju sprovodne funkcije mozga. Koristi se kod visokog krvnog pritiska i poremećaja srčanog ritma. Može poboljšati stanje depresije i drugih psihičkih oboljenja.

Vitamin E je jak antioksidans koji štiti nezasićene masne kiseline od delovanja slobodnih radikala, i na taj način štiti organizam od ateroskleroze.

Preporučuje se svim osobama posle 35 godine života, aktivnim sportistima, osobama koje su pod svakodnevnim stresom, za vreme virusnih epidemija, kod srčane insuficijencije, angine pektoris, aritmije i infarkta miokarda, kod povećanog nivoa holesterola, triglecirida i šećera u krvi, kod povišenog krvnog pritiska, za jačanje imunog sistema, kod alergija, astme i respiratornih bolesti.

Napomena: ne preporučuje se deci.

Upotreba:Preporučena dnevna doza, u zavisnosti od cilja i tretmana je 1 kapsula 2 puta dnevno, ujutro i uveče.

Ne sme se prekoračiti dnevni unos.

Šifra proizvoda: 157233p Kategorija: Oznake: , ,
Težina0.04 kg
brands

ALKALOID