-14%
, , , ,

Gramem plus

INEP INSTITUT

Compare

Gramem plus je test kojim se trudnoća može utvrditi jedostavno, nanošenjem nekoliko kapi mokraće na reakcionu pločicu… Test je namenjen jednokratnoj upotrebi…

430,00 дин. 500,00 дин.

Gramem Plus 

Gramem Plus je test kojim se trudnoća može utvrditi jedostavno, nanošenjem nekoliko kapi mokraće na reakcionu pločicu.

 Pokazatelj trudnoće je pojava hormona hCG u mokraći. Sistem za utvrživanje prisustva hCG u mokraći formiran je od monokristala sntitela i koloidnog zlata kao markera, što testu daje vrlo visoku specifičnost, osetljivost i pouzdanost. Strukturalno slični glikoproteinski hormoni hipofize, hLH, hFSH, hTSH ne reaguju sa monoklonskim antitelima koja se koriste u testu i ne utiču na rezultate testa – test je specifičan za hCG.

 Gramer Plus test sadrži kesicu u kojoj se nalaze reaciona pločica, plastična kapaljka i pakovanje desikanta.

 Test je namenjen jednokratnoj upotrebi.

 Izvođenje testa: – pažljivo pročitati uputstvo

Testiranje se može vršiti već 10 dana po začeću, a preporučuje se da se obavlja u vreme očekivanog menstrualnog krvarenja i kasnije. Kako je koncentracija hormona hCG najveća u jutarnjem urinu, savet je da se upravo prvi jutarnji urin koristi za izvođenje reakcije.

Najbolje je koristiti urin za testiranje istog dana kada je sakupljen, na temperaturi 20-27 C.

 Postupak: Otvorite kesicu i izvucite reakcionu pločicu i kapaljku, a pakovanje desikanta odbacite. 

Reakcionu pločicu postavite na ravnu površinu (sto). Uočićete dva otvora na pločici. Manji otvor kod oznake S na reakcionoj pločici, namenjen je nanošenju urina za testiranje. U dužem ovalnom otvoru videće se rezultati testa. Pored dužeg ovalnog otvora na reakcionoj pločici možete uočiti oznake C i T.

Težina 0.1 kg
brands

INEP INSTITUT