-8%

LIBIDO


30 tableta

LIBIDO povoljno utiče na seksualnu funkciju i opšte zdravstveno stanje. Poboljšava izdržljivost organizma, jaca koncentraciju i pažnju, povoljno deluje na perifernu cirkulaciju i seksualnu moć. LIBIDO povećava kvalitet erekcije tokom seksualnih aktivnosti

1.150,00 RSD 1.250,00 RSD

LIBIDO – Prirodni preparat za muškarce

LIBIDO povoljno utice na seksualnu funkciju i opšte zdravstveno stanje. Poboljšava izdržljivost organizma, jača koncentraciju i pažnju, povoljno deluje na perifernu cirkulaciju i seksualnu moć.

LIBIDO povećava kvalitet erekcije tokom seksualnih aktivnosti.

LIBIDO je prirodni preparat za potenciju koji će pomoći muškarcima s problemima erektilne disfunkcije i smanjenog libida.

  • Preparat baziran na 100% prirodnoj biljnoj formuli
  • Pruža dugotrajnu erekciju i pomaže kod problema sa potencijom
  • Produžava seksualnu izdržljivost
  • Povećava seksualno uzbuđenje i želju
  • Povećava osetljivost i seksualno zadovoljstvo
  • Pomaže kod problema preuranjene ejakulacije
  • Održava penis u erekciji i nakon orgazma
  • Generiše višestruke orgazme

LIBIDO je 100% prirodni preparat za potenciju koji će pomoći muškarcima s problemima erektilne disfunkcije i smanjenog libida. Ovaj preparat za razliku od sintetičkih, nema ograničeno vreme delovanja, nema nikakvih nuspojava, može se dobiti bez lekarskog recepta i mogu ga koristiti svi.

Prirodni preparati ne deluju tako brzo kao sintetički lekovi, ali postižu bolje rezultate na duže staze, jer mogu dovesti do krajnjeg cilja tj. trajnog izlečenja. Da bi se postigli željeni rezultati bitna je istrajnost, a preporučeno vreme uzimanja je 6 nedelja.

Ginko (Ginko biloba) je jedna od najstarijih živih vrsta drveća na planeti. Dokazano je da ima anti-oksidativno dejstvo, pojačava vazodilataciju (širenje krvnih sudova), ne remeteći krvni pritisak i poboljšavajući perifernu cirkulaciju. Upravo to ga stavlja na listu biljaka korisnih za tretiranje impotencije i slabe erekcije.

Žen-Šen (Panax ginseng) sadrži ginsenosid za koji se smatra da oslobađa testosteron, što dovodi do povećanja seksualnog nagona i potentnosti. Kineski lekari ga propisuju za muškarce i žene koji pate od niskog LIBIDA. Studije pokazuju da pomaže lečenju erektilne disfunkcije, jer izaziva širenje krvnih sudova i povećava dotok krvi u penis.

Grčko seme (Trigonella foenum graecum) se tradicionalno koristi kao afrodizijak i opšti tonik za poboljšanje metabolizma i očuvanje zdravlja, jer povoljno utiče na apetit i deluje protiv slabosti, ublažava upalne procese, jača organizam nakon dugotrajnog bolovanja, leči impotenciju i popravlja kvalitet sperme.

Rtanjski čaj u narodu vlada mišljenje da se pod ovim imenom krije mešavina čaja, međutim to je jedinstven naziv za lekovitu biljku Saturea Montana. Tradicionalno se koristi kao afrodizijak i za jačanje organizma.

Cink je esencijalni mineral koji je aktivator velikog broja enzimskih sistema u organizmu. Važan je u sintezi DNK i RNK, neophodan je za rast i deobu ćelija i za normalno funkcionisanje polnih organa i održavanje seksualne sposobnosti.

Peršun (Petroselinum crispum) je izuzetno bogat vitaminima i mineralima. Podstiče izlučivanje štetnih materija iz organizma, a povoljno utiče na cirkulaciju i na funkcionisanje urinarnog trakta. Lekari narodne medicine peršun odvajkada preporučuju kao lek protiv bolesti bubrega, mokraćnih puteva, dijabetesa i za lečenje impotencije.

Očajnica (Marubium vulgare) sadrži gorke sastojke i upotrebljava se kao sredstvo za jačanje i oporavak organizma. Spada u najstarije lekovite biljke, koje su u upotrebi još od vremena Egipta. Reguliše produkciju testosterona.

Pakovanje: 30 tableta

Upotreba: 3 puta dnevno po 1 tableta posle jela, u vremenskom peridu od 6 nedelja.

Šifra proizvoda: 242513p Kategorija: Oznake: ,
Težina 0.15 kg