, ,

BIOFREEZE Sprej

PERFORMANCE HEALTH

BIOFREEZE je jedinstven, efikasan analgetik, formulisan tako da obezbedi široki dijapazon delovanja u pravcu terapije ublažavanja i otklanjanja bolova kao i pružanja veće udobnosti pri izvodjenju vežbi…

19,97 EUR

BIOFREEZE Sprej sadrži ILEX
BIOFREEZE je jedinstven, efikasan analgetik, formulisan tako da obezbedi široki dijapazon delovanja u pravcu terapije ublažavanja i otklanjanja bolova kao i pružanja veće udobnosti pri izvodjenju vežbi. Pogondan za korišćenje u svim starosnim dobima, dece od 2 godine pa na dalje, a mogu da ga koriste i trudnice.
100% PRIRODAN PREPARAT !    KLINIČKI POTVRDJEN
Zahvaljujući svom jedinstvenom sastavu BIOFREEZE Sprej prodire brzo i duboko, otklanja bol za 1 minut i vrši produženu terapiji 6 do 8 sati.

BIOFREEZE Sprej eifkasno otklanja bol:
● proširenih vena
● bolnih i umornih nogu
● loše venske cirkulacije
● reumatskih oboljenja
● sinusitisa
● migrena
● hematoma
● saniranja otoka
● sportskih povreda (uganuća, nagnječenja, istegnuća)

Biofreeze sprej – nova formula sa pojačanim dejstvom !

Sastav: Prirodni mentol, Ileks (božikovina), mešavina biljnih sastojaka – ( arnika, eukaliptus i beli čaj), i esencijalna ulja (lavanda, limun, pepermint, pomorandža i borovina).

Primena: Nanosi se 2 – 3 puta dnevno. Primena BIOFREEZE Spreja  je apsolutno sigurna, nema kontraindikacija, ne izaziva nus pojave ili alergije. Pogodan je za korišćenje u svim starosnim dobima. Potpuno bezbedan za trudnice.

Pakovanje: 110g u Spreju.

Šifra proizvoda: 88147p Kategorije: , , Oznake: ,
Težina0.14 kg
brands

PERFORMANCE HEALTH