-3%

BISER maska za lice 888


Compare

BISER maska za lice 888, za negu kože… Nano prah, nakon prve upotrebe i to posle samo 10 do 15 minuta lice je zategnutije, akne isušenije, koža nežnija… Za akne, bore, pege i fleke na licu…

1.510,00 дин. 1.560,00 дин.

8 Ampula. BISER maska za lice 888

Za negu kože kao voda za zeđ.

 

NANO biserni prah u ampulama.

Za akne, bore, pege i fleke na licu.

 

Nakon prve upotrebe BISER maske za lice 888, i to posle samo 10 do 15 minuta Vaše lice je zategnutije, akne isušenije, koža mekša i nežnija…

Redovnom upotrebom primetićete da su ožiljci i duboke bore sve manje upadljivi, a pege i fleke sve bleđe, do potpunog nestanka.
.
Na Dalekom Istoku vekovima unazad biserni prah se koristio kao blagotvorna maska za lice. Kao privilegija careva i kraljeva biserni prah predstavljao je tajnu i neprocenjivo blago.

 

Danas, gajenjem bisernih školjki u prirodnim uslovima, i posebnom vrstom prerade u nano čestice, prah je postao dostupan i širokoj populaciji. Izuzetno popularan u protekloj deceniji, napokon i biserni prah postao je dostupan prosečnoj osobi. 

NANO biserni prah dobijem tkzv. nano tehnologijom ( raspršivanjem materije u posebnim plazma reaktorima na red veličine čestice od nekoliko molekula ) za sada proizvodi samo jedna jedina proizvodjačka kuća na svetu: Fenix Pharmaceutica.

Pogledajte film i više detalja o proizvodnji bisera i bisernog nano praha.

 

Kakva je razlika izmedju običnog mikro i NANO bisernog praha…?

 

Zapravo, radi se o česticama koje su 1000 puta manje od mikro granula bisernog praha dobijenog na uobičajen način.

NANO prah potpuno se apsorbuje, postiže neuporedivo veći korisni efekat i prodire duboko u kožu lica, u sve pore. Pozitivne promene vidljive su na licu već posle samo nekoliko minuta.

Za potpun tretman i jače efekte preporučuje se korišćenje BISER maske za lice 888 sa oralnom upotrebom BISER nano prah kapsula.


Uputstvo za upotrebu:

Sadržaj sterilne ampule bisernog praha isprazniti u čistu posudu i dodati malu količinu (dve-tri kapi) čiste izvorske vode. Mešati dok se postigne ujednačena masa.

Dobro opranim rukama naneti na čisto lice. Kada se maska osuši isprati prvo mlakom, a potom hladnom vodom. Umesto vode mozete koristiti i sok od aloje.

Postnite član kluba korisnika BISER maske za lice 888, i preporučite vašim prijateljima !

Šifra proizvoda: 88621p Kategorija:
Težina 0.06 kg