,

DNEVNA SENSITIVE krema – Dr Colić


Compare

DR COLIĆ
Beauty Therapy Cream

DNEVNA SENSITIVE – krema sa hijalurnoskom kiselinom, Arganovim i Jojoba uljem

Sadrži:
Hijaluron, Arganovo ulje, Jojoba ulje, Vitamin E, Kamilicu i Beta glukan…

4.550,00 дин.

DR COLIĆ
Beauty Therapy Cream

DNEVNA SENSITIVE krema sa hijalurnoskom kiselinom

DNEVNA SENSITIVE dnevna krema sadrži najbolje za negu vaše osetljive kože lica.

Sadrži:
Hijaluron – Kao važna supstanca u našem telu, hijaluronska kiselina je neophodna za zdravo i zategnuto lice. Popunjava bore i redovnom upotrebom usporava proces starenja..

Arganovo ulje predstavlja najdragoceniji i najkvalitetniji sastojak u procesu regeneracije kože. Dobija se ekstrakcijom iz semena drveta Argania spinosa, koje raste samo na jugozapadu Maroka, zbog čega je poznato i kao „Marokansko zlato”. Sprečava prerano starenje kože i nastanak bora. Štiti kožu od isušivanja i gubitka elastičnosti, a koža postaje mekša i zategnutija.

Jojoba ulje pomaže hidrataciju kože vraća sjaj i čini kožu mekom i glatkom.

Vitamin E je snažan antioksidans koji štiti kožu od slobodnih radikala i uticaja spoljašnje sredine. Štiti ćelije od oštećenja, omogućava koži da bude zdrava i sprečava zapaljenske procese.

Kamilica i Beta glukan imaju umirujuće dejstvo i obnavljaju narušenu barijernu funkciju osetljive kože lica.

Pakovanje: 50 ml kreme.

Šifra proizvoda: BR-213157 Kategorije: , Oznake: ,
Težina0.1 kg

Beauty therapy

Koža se sa godinama menja, gubi elastičnost i tonus, i pojavljuju se bore. Zato je aktivna nega kože ključ održanja mladalačkog izgleda i svežine. Odložite lifting uz Dr Colić Beauty Therapy kolekciju, kreiranu sa hijaluronskom kiselinom.

Hijaluronska kiselina je sastavni deo potkožnog vezivnog tkiva. Ova supstanca u koži deluje kao sunđer koji upija vodu, povećava svoju zapreminu i tako daje volumen neophodan za zdrav i blistav izgled kože. Mlada koža sadrži obilne količine hijaluronske kiseline. Starenjem se sve više smanjuje proizvodnja ove supstance, a posledica je gubljenje tonusa, pa koža deluje dehidrirano i dolazi do nastanka bora.

Važno je na vreme nadoknaditi gubitak hijalurona, kako bi se zaustavio proces starenja.

Upravo iz tog razloga, u Dr Colić Beauty Therapy kolekciji se hijaluronska kiselina koristi kao glavna aktivna komponenta u preparatima za negu kože, dok svaki preparat uz nju sadrži i još neki sastojak posebno prilagođen tretiranoj zoni. Odaberite pravi preparat za sebe i odložite lifting.