, ,

COLLAGEN BEAUTIN

OY Hankintatukku OY

COLLAGEN BEAUTIN povećava zdravlje kože i lepote iznutra, poboljšava teksturu, jača kosu i nokte, doprinosi zdravom tkivu hrskavice i zglobova i pri tome ima antioksidativna svojstva koja sprečavaju štetne uticaje slobodnih radikala…

57,01 EUR

500 ml preparata Sa ukusom jagode i vanile

COLLAGEN BEAUTIN povećava zdravlje kože i lepote iznutra, poboljšava teksturu, jača kosu i nokte, doprinosi zdravom tkivu hrskavice i zglobova, i pri tome ima antioksidativna svojstva koja sprečavaju štetne uticaje slobodnih radikala.

COLLAGEN BEAUTIN sadrži obrazac peptida koji povećava apsorpciju u telu.

Kolagen i hijaluronska kiselina su dve supstance prirodno prisutne u telu, koji imaju važnu ulogu u zdravoj koži, vezivnim tkivima i zglobovima.

Sposobnost tela da proizvodi kolagen i hijaluronsku kiselinu smanjuje se tokom vremena, a rezultati su vremenom vidljivi na koži.

Da bi održali elastičnost i čvrstoću kože, potrebno je ojačati kolagen i hijaluronsku kiselinu.

COLLAGEN BEAUTIN sadrži hidrolizirani kolagen ribe ‘Peptantim’ uoblik peptida, koji su pogodni za apsorpciju u telu.

Kolagen dobijen iz ribe je prirodni izvor čistog kolagena, a istraživanja su pokazala da se lakše apsorbuje u ljudskom telo.

Vitamini A, C, B kompleksa, cink, u kombinaciji s kolagenom i hijaluronskom kiselinom pružaju osnovne hranjive tmaterije i spremni za korišćenje, kao mikronutrijentne strukture koje pomažu u stimulaciji stvaranja prirodnog kolagena u telu.

COLLAGEN BEAUTIN
– je u tečnom stanju i jednostavan za konzumirnje
– se koristi  razmućen u pola čaše vode
– lako se apsorbuje,
– ima izvrstan voćni ukus

Šifra proizvoda: 361264p Kategorije: , , Oznake: ,
Težina0.8 kg
brands

OY Hankintatukku OY