-15%

IMMUNITEA Forte


Immunitea® je vrhunski dodatak ishrani na bazi severnoameričkog žen-šena za jačanje imuniteta i zaštitu zdravlja, snažna i efikasna prirodna formula kanadskog porekla… Namenjena prevenciji infektivnih bolesti kao što su bakterijske i virusne infekcije.

640,00 RSD 750,00 RSD

IMMUNITEA Forte
Šta je immunitea i čemu je namenjena?

Immunitea je vrhunski dodatak ishrani na bazi severnoameričkog žen-šena za jačanje imuniteta i zaštitu zdravlja, snažna i efikasna prirodna formula kanadskog porekla.

Immunitea je namenjena prevenciji infektivnih bolesti kao što su bakterijske i virusne infekcije koje se manifestuju kao prehlada, kijavica, grip i stomačne tegobe.

Immunitea pojačava imunološki sistem prirodnim putem. Ona stimuliše prirodne mehanize odbrane našeg organizma da svoje funkcije obavljaju efikasnije.

Kako immunitea deluje?

Immunitea deluje podsticajno na prirodni imuno sistem da stvara i održava uvećan broj aktivnih limfocita, na kojima se bazira imunološki sistem ljudskog organizma.

Limfociti su grupa od nekoliko vrsta ćelija koje organizam stalno proizvodi i poznatiji su kao pripadnici familije belih krvnih zrnaca. Oni su konstantno u pripravnosti da odbrane organizam od virusa, bakterija i drugih stranih tela (patogeni).
U slučaju prisustva stranih tela u organizmu limfociti se aktiviraju, prepoznaju i označavaju neželjene promene i strana tela generisanjem antitela. Antitela daju signal drugoj vrsti limfocita da eliminišu neželjene promene i zaustave napad stranih tela na naš organizam.

Aktivna komponenta Immunitee su prirodni poli-saharidi koji naučno i klinički dokazano stimulišu proliferaciju (umnožavanje) i aktivnost limfocita.
Kliničke studije su pokazale da Immunitea, u preporučenom režimu, efikasno povećava i održava proliferaciju limfocita u ljudskom telu do 40%. Ovo uključuje B i T limfocite, kao i NK ćelije i makrofage.
Istovremeno, Immunitea povećava i međusobnu komunikaciju tih ćelija tako što proizvode povećane količine njihovih prirodnih hemijskih medijatora (antitela, IL-1, IL-2, IL-6, TNF-α i interferon-γ).

UPOTREBA:

Za održavanje visoke funkcije imuno sistema i smanjenje rizika oboljevanja:

  • 1-2 puta dnevno po 1 kapsula

Pakovanje: 20 kapsula

Šifra proizvoda: 354241p Kategorija: Oznake: ,
Težina 0.12 kg