IMMUNITEA Forte


Compare

Immunitea® je vrhunski dodatak ishrani na bazi severnoameričkog žen-šena za jačanje imuniteta i zaštitu zdravlja, snažna i efikasna prirodna formula kanadskog porekla… Namenjena prevenciji infektivnih bolesti kao što su bakterijske i virusne infekcije.

7,30 

IMMUNITEA Forte
20 kapsula

Šta je immunitea® i čemu je namenjena?

Immunitea® je vrhunski dodatak ishrani na bazi severnoameričkog žen-šena za jačanje imuniteta i zaštitu zdravlja, snažna i efikasna prirodna formula kanadskog porekla.

Immunitea® je namenjena prevenciji infektivnih bolesti kao što su bakterijske i virusne infekcije koje se manifestuju kao prehlada, kijavica, grip i stomačne tegobe.

Immunitea® pojačava imunološki sistem prirodnim putem. Ona stimuliše prirodne mehanize odbrane našeg organizma da svoje funkcije obavljaju efikasnije.

Kako immunitea® deluje?

Immunitea® deluje podsticajno na prirodni imuno sistem da stvara i održava uvećan broj aktivnih limfocita, na kojima se bazira imunološki sistem ljudskog organizma.

Limfociti su grupa od nekoliko vrsta ćelija koje organizam stalno proizvodi i poznatiji su kao pripadnici familije belih krvnih zrnaca. Oni su konstantno u pripravnosti da odbrane organizam od virusa, bakterija i drugih stranih tela (patogeni). U slučaju prisustva stranih tela u organizmu limfociti se aktiviraju, prepoznaju i označavaju neželjene promene i strana tela generisanjem antitela. Antitela daju signal drugoj vrsti limfocita da eliminišu neželjene promene i zaustave napad stranih tela na naš organizam.

Glavni problem u održanju zdravlja je kada naše telo, zbog smanjenog broja i aktivnosti limfocita usled umora, stresa, i dijeta kao i pojačane izloženosti virusima i bakterijama, ne uspe da blagovremeno prepozna i savlada napad patogena.

Dakle, održavanje broja i aktivnosti limfocita na visokom nivou je ključ održanja zdravlja.

Aktivna komponenta Immunitee su prirodni poli-saharidi koji naučno i klinički dokazano stimulišu proliferaciju (umnožavanje) i aktivnost limfocita. Kliničke studije su pokazale da Immunitea®, u preporučenom režimu, efikasno povećava i održava proliferaciju limfocita u ljudskom telu do 40%. Ovo uključuje B i T limfocite, kao i NK ćelije i makrofage. Istovremeno, Immunitea® povećava i međusobnu komunikaciju tih ćelija tako što proizvode povećane količine njihovih prirodnih hemijskih medijatora (antitela, IL-1, IL-2, IL-6, TNF-α i interferon-γ).

Immunitea

UPOTREBA:

Za održavanje visoke funkcije imuno sistema i smanjenje rizika oboljevanja:

  • 1-2 puta dnevno po 1 kapsula

Ukoliko osetite prve znake sezonskih bolesti, stresa, slabosti organizma i malaksalosti, a niste uzimali Immuniteu, preporučuje se uzimanje u intenzivnom režimu po sledećoj dinamici:

  • Dan 1. – 3 puta dnevno po 3 kapsule,
  • Dan 2. – 3 puta dnevno po 2 kapsule,
  • Dan 3. i dok traju simptomi – 2-3 puta dnevno po 1 kapsula.
Šifra proizvoda: 354241p Kategorija: Oznake: ,
Težina0.12 kg