, , , ,

Coriandrum Plus

Vivo Pluss

Compare

Coriandrum Plus tablete su formulisane na bazi ekstrakta lista korijandera (peršuna), a namenjene su kompletnoj “rehabilitaciji” organizma.

Korijander je bogat izvor proteina, vitamina A, B1, B2, C, E i K, gvožđa, kalijuma, kalcijuma i magnezijuma, brojnih organskih kiselina, kao i antioksidanasa i fitonutrijenata. Zahvaljujući ovim lekovitim svojstvima, korijander biljka može ublažiti čitav niz zdravstvenih tegoba

Pakovanje: 30 tableta

590,00 дин.

Coriandrum Plus tablete su formulisane na bazi ekstrakta lista korijandera (peršuna), a namenjene su kompletnoj “rehabilitaciji” organizma.

Uticaj biljke korijander na savremenog čoveka:
Biljka korijander smatra se za jedan od najstarijih lekovitih začina. Za njegova blagotvorna svojstva znali su Egipćani i Asirci. Ovi drevni narodi upotrebljavali su Coriandrum Sativum u medicinske svrhe. Danas se koristi svuda u svetu, a poznat je pod imenom kineski peršun.

Korijander je bogat izvor proteina, vitamina A, B1, B2, C, E i K, gvožđa, kalijuma, kalcijuma i magnezijuma, brojnih organskih kiselina, kao i antioksidanasa i fitonutrijenata. Zahvaljujući ovim lekovitim svojstvima, korijander biljka može ublažiti čitav niz zdravstvenih tegoba: umnogome olakšava varenje, jača želudac i ubrzava rad creva-reguliše brojne digestivne probleme. Ova biljka deluje kao prirodno antibakterijsko i antivirusno sredstvo, zahvaljujući sastojku gentamicinu za koji se zna da je duplo jači od najefikasnijeg antibiotika.

Korijander stimuliše funkciju pankreasa i izlučivanje insulina, pa ga mogu koristiti i dijabetičari. Pomaže pravilan rad endokrinog sistema, reguliše nivo holesterola u krvi i sprečava njihovo taloženje u venama i arterijama. Samim tim preventivno deluje kod ateroskleroze i njenih komplikacija. Podstiče eliminaciju viška tečnosti iz organizma, pa se koristi kod reumatskih i bubrežnih tegoba. Deluje antiupalno i može ublažiti bol u mišićima.

Coriandrum PLUS dejstvo:
Zbog svakodnevne izloženosti teškim metalima, poput žive olova i kadmija, toksini se s vremenom nagomilaju u organizmu. Oni mogu dovesti do teških oboljenja poput Alchajmerove bolesti, poremećaja rada bubrega, epilepsije, neplodnosti, hormonskih problema, srčanih bolesti, tumora.

Coriandrum PLUS na bazi ekstrakta lista korijandera, nalazi se na prvom mestu liste prirodnih preparata za detoksikaciju. S obzirom da korijander biljka eliminiše većinu teških metala iz organizma, a naročito živu, olovo i aluminijum, koji narušavaju optimalnu funkciju imunološkog sistema, prednost ovog biljnog preparata je u tome da čisti svaki deo tela.

Način upotrebe: Odrasli: 1 tableta dnevno.
Sastojci: laktoza, sredstvo za povećanje zapremine, mikrokristalna celuloza, suvi ekstrakt herbe korijandera (Coriandrum sativum) 10:1, sredstva protiv zgrudvavanja, magnezijum-stearat i talk.
Upozorenje: Proizvod nije namenjen trudnicama, dojiljama, kao ni osobama preosetljim na sastojke proizvoda.
Pakovanje:30 tableta

Šifra proizvoda: viv06 Kategorije: , , , , Oznake: ,
Težina0.15 kg
brands

Vivo Pluss