-11%
, , , , , , ,

Colagen Ultra

Vivo Pluss

Compare

Proizvod Colagen ULTRA sadrži kapsule formulisane na bazi ribljeg kolagena, metilsulfonilmetan-a, vitamina C i bosvelije. Kolagen iz ribe predstavlja čist prirodni izvor kolagena, a istraživanja su pokazala da ga ljudski organizam tako najlakše apsorbuje tj. riblji kolagen ima dokazano 150% veću apsorpciju.

Pakovanje: 60 kapsula

880,00 дин. 990,00 дин.

Proizvod Colagen ULTRA sadrži kapsule formulisane na bazi ribljeg kolagena, metilsulfonilmetan-a, vitamina C i bosvelije. Kolagen iz ribe predstavlja čist prirodni izvor kolagena, a istraživanja su pokazala da ga ljudski organizam tako najlakše apsorbuje tj. riblji kolagen ima dokazano 150% veću apsorpciju. Često se naziva “kompleksni protein“, što ne iznenađuje s obzirom na to da sadrži neverovatnih 19 različitih aminokiselina. Dakle, on utiče na zglobove, kožu, vitalne organe, krvne sudove, probavu i kosti.Najbolje komponente koje pomažu u proizvodnji kolagena su sumpor i vitamin C. Sumpor pomaže u formiranju kolagena i zadržava zdrav pigment kože.

MSM (Metilsulfonilmetan) ili organski oblik sumpora je četvrti najvažniji mineral u ljudskom telu i prisutan je u svim ćelijama. MSM se takođe naziva mineral lepote. Neophodan je za stvaranje kolagena. Dokazane dobrobiti MSM-a su:

  • smanjenje bola u zglobovima,
  • povećanje koncentracije glutationa koji deluje antioksidativno,
  • ubrzanje procesa mišićnog oporavka i smanjenje simptoma “upale” mišića,
  • smanjenje simptoma alergije,
  • poboljšanje imuniteta,
  • poboljšanje kvaliteta kože i kose zbog povećanja koncentracije keratina.

Značaj preparata Colagen ULTRA na organizam:
Kolagen je najrasprostranjeniji protein u ljudskom telu, koji sadrži ceo naš organizam, nalazi se u kostima, mišićima, tetivama i koži. Kako starimo, proizvodnja kolagena u našem telu se prirodno usporava. Do 40 godine svi mi gubimo 10 % do 20 % našeg kolagena. Zdrava koža je dobar pokazatelj kako se oseća ostatak tela. Nema načina da se u potpunosti povuku znakovi starenja. Mnogo je lakše da zaštitite svoju kožu dok je zdrava nego da je pokušavate popraviti kasnije u životu. Podizanje nivoa kolagena prirodno ne samo da poboljšava izgled vaše kože, već i ostatak vašeg zdravlja.
Preparat ColagenULTRA sadrži sve neophodne komponente za stvaranje kolagena u našem telu, obogaćen ribljim kolagenom koji je najsličniji ljudskom.

Način upotrebe: 1 kapsula 2 puta dnevno pre jela.
Sastojci: riblji kolagen, kapsula (želatin, boja: titan-dioksid), metilsulfo-nilmetan (MSM), suvi ekstrakt smole tamjana (Boswellia serrata) standardizovan na 30% bosvelinske kiseline, vitamin C (L-askorbinska kiselina), sredstva protiv zgrudnjavanja: magnezijum-stearat, silicijum-dioksid.
Pakovanje: 60 kapsula

Težina0.15 kg
brands

Vivo Pluss