-7%
, ,

Cysta-Q


Cysta-Q, poboljšava integritet sluznice i funkciju mokraćne bešike, smanjuje tegobe sindroma hroničnog bola u karlici, i tegobe od strane hroničnog nebakterijskog prostatitisa…

5.930,00 RSD 6.390,00 RSD

Cysta-Q

  • Poboljšava integritet sluznice mokraćne bešike,
  • Poboljšava funkciju mokraćne bešike,
  • Poboljšava tegobe sindroma hroničnog bola u karlici,
  • Poboljšava tegobe od strane hroničnog nebakterijskog prostatitisa.

Cysta-Q je zaštićeno ime za posebno organizovane bioflavonoide. Ovaj klinički ispitan kompleks je pokazao veoma uspešan efekat na oboljenja intersticijalni cistitis i preosetljiva bešika.
Intersticijalni cistitis je jedno od najneprijatnijih ne-malignih oboljenja kod odraslih a odnosi se na urinarni trakt. Ovaj oblik cistitisa se najčešće viđa kod žena, mada i muškarci mogu da oboljevaju.

Pacijenti sa intersticijalnim cistitisom imaju čitav spektar tegoba, simptoma, uključujući bolove u predelu mokraćne bešike, donjem delu trbuha, iza pubične kosti, netolerantnom mokrenju, naglom ili urgentnom mokrenju, na skoro svakih 15-20 minuta. Dodatno postoje tegobe, bol i okalna nelagodnost u toku seksualnog odnosa.

Pravi uzrok intersticijalnog cistitisa još uvek se ne zna. Smatra se da je ovo jedan oblik autoimunog oboljenja.

Bioflavonoidi su polifenolne supstance koje se nalaze u biljkama, pogotovo u luku, začinima, zelenom čaju i crvenom vinu. Ove supstance imaju jako anti-oksidativno, anti-inflamatorno i anti-mikrobno dejstvo.

Upotreba: 2 puta dnevno po jedna kapsula ili po preporuci lekara.

Poželjno je uzimati kapsule uz obrok.

Pakovanje:Jedna bočica = 60 kapsula

Kontraindikacije: Istovremena upotreba hinolona, trudnoća

Šifra proizvoda: 41602p Kategorije: , , Oznake: ,
Težina 0.2 kg