, , , , , , , , ,

TODoXIN br.4 Kapsule

TODoXIN

TODoXIN br.4 pomaže obnavljanju rezervi kalcijuma u organizmu. Osim prirodnog kalcijuma, u obliku koji je u najvećoj meri biološki iskoristljiv za naš organizam, preparat sadarži i vitamine C, A, D i E, biljnog porekla.

23,67 EUR

TODoXIN br.4 pomaže obnavljanju rezervi kalcijuma u organizmu. Osim prirodnog kalcijuma, u obliku koji je u najvećoj meri biološki iskoristljiv za naš organizam, preparat sadarži i vitamine C, A, D i E, biljnog porekla. Zbog velikog broja aktivnih, lekovitih sastojaka, a pogotovu kalcijuma, preparat se može primenjivati za revitalizaciju i regeneraciju koštano – mišićnog sistema u celini, ali i kao dodatno sredstvo u tretiranju alergija, budući da kalcijum i vitamin C deluju kao snažni antialergeni.

TODoXIN br.4 deluje i na poboljšanje kvaliteta kose, kože i noktiju. Posebno je preporučljiv deci u periodu rasta i razvoja, sportistima, trudnicama i dojiljama, ženama u menopauzi, osobama u trećem dobu.

TODoXIN br.4 sprečava pojavu akni i bubuljica, efikasan je u zaštiti od preuranjenog starenja kože; obezbeđuje duboku ishranu osnovnih slojeva kože, folikula dlake, korena nokta, te ispoljava pozitivne efekte kod ekcema, dermatitisa, psorijaze.

Težina0.3 kg
brands

TODoXIN