,

Sprej dezodorans za NOGU


Compare

Sprej dezodorans protiv znojenja STOPALA. Preporučuje se osobama koje imaju problem sa prekomernim znojenjem stopala, što predstavlja preduslov za širenje bakterija i razvoj gljivica. Vraća svežinu i gipkost, i uklanja neprijatne mirise. Hladi i osvežava.

480,00 дин.

Sprej dezodorans protiv znojenja STOPALA

 

Preporučuje se osobama koje imaju problem sa prekomernim znojenjem stopala, što predstavlja preduslov za širenje bakterija i razvoj gljivica. Vraća stopalima svežinu i gipkost, a pritom svojim antiperspirantskim dejstvom uklanja neprijatne mirise, hladi i osvežava.
Scholl-ov Sprej protiv znojenjaje efikasna je zaštita od neprijatnih mirisa stopala. Čini stopala svežim i suvim. Sprej sadrži puder koji se brzo suši.
Scholl-ov sprej protiv znojenja nogu posebno je formulisan da održava stopala svežim, suvim i ugodnim tokom čitavog dana i pomaže u zaštiti od neprijatnih mirisa stopala i znojenja.
Uputstvo:
Dobro promućkati pre upotrebe, držati na 15cm od stopala i nanositi sprej ravnomerno.
UPOZORENJE:
Boca je pod pritiskom: zaštititi je od sunčevog svetla. Ne izlagati temperaturama većim od 50°C. Ne bušiti je ili spaljivati čak ni posle upotrebe. Spej ne nanositi na otvoren plamen ili na bilo koji užareni materijal. Držati ga van domašaja izvora paljenja. Ne pušiti. Paziti da ne dospe u oči. Ne nanositi ga na ispucalu ili osetljivu kožu. Koristiti ga samo u skladu sa uputstvom i izbegavati udisanje. Ukoliko dodje do nadražaja, prekinuti primenu. Držati ga van domašaja dece.
Pakovanje:

Neto: 150ml

Šifra proizvoda: 0410222n Kategorije: , Oznake: ,
Težina0.22 kg