-13%
,

Sprej dezodorans za STOPALA


Compare

Svojim antimikrobnim dejstvima je idealan za probleme znojenja ili neprijatnog mirisa stopala. Preporučuje se redovna upotreba kako bi stopala ostala sveža i suva, efikasniji u otklanjanju neprijatnih mirisa stopala i obuće…

420,00 дин. 480,00 дин.

Sprej dezodorans za STOPALA– za uklanjanje neprijatnih mirisa

Sprej sa antimikrobnim dejstvima je idealan za probleme znojenja ili neprijatnog mirisa stopala. Preporučuje se redovna upotreba kako bi stopala ostala sveža i suva, tako da je onemogućeno dejstvo bakterija i razvoj gljivica, a samim tim i neprijatnih mirisa. Naučno je dokazano da je mnogo efikasniji u otklanjanju neprijatnih mirisa stopala i obuće u odnosu na tradicionalne, u ovu svrhu proizvedene preparate.

Sprej dezodorans za stopala poseduje trostruko dejstvo dezodoransa protiv znojenja Neutra-Activ™. Jedinstveni sistem neutralizacije. Učinak 24 časa.

Scholl-ova kontrola mirisa je jedini specijalizovani tretman obuće sa Neutra-Activ™, jedinistvenim, patentiranim sistemom za neutralizaciju. Naučno je dokazano da je efikasniji u tretiranju neprijatnih mirisa obuće od tradicionalnih sprejeva koji maskiraju neprijatne mirise. Redovna upotreba može biti od pomoći u sprečavanju ponovne pojave neprijatnih mirisa i održanja obuće svežom. Vrhunska zaštita od mirisa i vlage. Dejstvo protiv znojenja održava stopala suvim. Anti-bakterijska i anti-fungalna sredstva kontrolišu neprijatne mirise koje prouzrokuju bakterije i gljivice. Dermatološki testiran.

Uputstvo:

Dobro promućkati pre upotrebe, držati na rastojanju od 15 cm od stopala i sprej nanositi ravnomerno.

UPOZORENJE:

Boca je pod pritiskom: zaštititi je od sunčevog svetla. Ne izlagati je temperaturama većim od 50°C. Ne bušiti je ili spaljivati čak ni posle upotrebe. Spej ne nanositi na otvoren plamen ili na bilo koji užareni materijal. Držati ga van domašaja izvora paljenja. Ne pušiti. Paziti da ne dospe u oči. Ne nanositi ga na ispucalu ili osetljivu kožu. Koristiti ga samo u skladu sa uputstvom i izbegavati udisanje. Ukoliko dodje do nadražaja, prekinuti primenu. Držati ga van domašaja dece.

Pakovanje:

Neto: 150ml

Šifra proizvoda: 0410221n Kategorije: , Oznake: ,
Težina0.22 kg