-13%
,

Sprej dezodorans za CIPELE


Compare

Svojim antimikrobnim dejstvima je idealan za probleme znojenja ili neprijatnog mirisa stopala. Preporučuje se redovna upotreba, daleko efikasniji u otklanjanju neprijatnih mirisa stopala i obuće…

3,65 EUR 4,17 EUR

Sprej dezodorans za CIPELE, za uklanjanje neprijatnih mirisa.

Svojim antimikrobnim dejstvima je idealan za probleme znojenja ili neprijatnog mirisa stopala. Preporučuje se redovna upotreba kako bi stopala ostala sveža i suva. Onemogućava dejstvo bakterija i razvoj gljivica, isamim tim tazvoj neprijatnih mirisa.

Naučno je dokazano da je mnogo efikasniji u otklanjanju neprijatnih mirisa stopala i obuće u odnosu na tradicionalne, u ovu svrhu proizvedene preparate.

Sprej dezodorans za cipele poseduje trostruko dejstvo dezodoransa protiv znojenja: Neutra-Activ™. Jedinstveni sistem neutralizacije. Učinak 24 časa.

Scholl-ova kontrola mirisa je jedini specijalizovani tretman obuće sa Neutra-Activ™, jedinistvenim, patentiranim sistemom za neutralizaciju.

Naučno je dokazano da je efikasniji u tretiranju mirisa obuće od tradicionalnih sprejeva koji maskiraju mirise. Redovna upotreba može biti od pomoći u sprečavanju ponovne pojave mirisa i održanja obuće svežom. Vrhunska zaštita od mirisa i vlage. Dejstvo protiv znojenja održava stopala suvim. Antibakterijska i anti-fungalna sredstva kontrolišu mirise koje prouzrokuju bakterije i gljivice. Dermatološki testiran.

Uputstvo:

Dobro promućkati pre upotrebe, držati na rastojanju od 15 cm od stopala i sprej nanositi ravnomerno.

UPOZORENJE:

Boca je pod pritiskom: zaštititi je od sunčevog svetla. Ne izlagati je temperaturama većim od 50°C. Ne bušiti je ili spaljivati čak ni posle upotrebe. Sprej ne nanositi na otvoren plamen ili na bilo koji užareni materijal. Držati ga van domašaja izvora paljenja.

Paziti da ne dospe u oči. Ne nanositi ga na ispucalu ili osetljivu kožu. Koristiti ga samo u skladu sa uputstvom i izbegavati udisanje.

Ukoliko dodje do nadražaja, prekinuti primenu. Držati ga van domašaja dece.

Pakovanje:

Neto 150 ml

Šifra proizvoda: 0410220n Kategorije: ,
Težina0.22 kg
Select your currency
EUR Euro