,

Sprej dezodorans za CIPELE


Compare

Svojim antimikrobnim dejstvima je idealan za probleme znojenja ili neprijatnog mirisa stopala. Preporučuje se redovna upotreba, daleko efikasniji u otklanjanju neprijatnih mirisa stopala i obuće…

480,00 дин.

Sprej dezodorans za CIPELE, za uklanjanje neprijatnih mirisa.

Svojim antimikrobnim dejstvima je idealan za probleme znojenja ili neprijatnog mirisa stopala. Preporučuje se redovna upotreba kako bi stopala ostala sveža i suva. Onemogućava dejstvo bakterija i razvoj gljivica, isamim tim tazvoj neprijatnih mirisa.

Naučno je dokazano da je mnogo efikasniji u otklanjanju neprijatnih mirisa stopala i obuće u odnosu na tradicionalne, u ovu svrhu proizvedene preparate.

Sprej dezodorans za cipele poseduje trostruko dejstvo dezodoransa protiv znojenja: Neutra-Activ™. Jedinstveni sistem neutralizacije. Učinak 24 časa.

Scholl-ova kontrola mirisa je jedini specijalizovani tretman obuće sa Neutra-Activ™, jedinistvenim, patentiranim sistemom za neutralizaciju.

Naučno je dokazano da je efikasniji u tretiranju mirisa obuće od tradicionalnih sprejeva koji maskiraju mirise. Redovna upotreba može biti od pomoći u sprečavanju ponovne pojave mirisa i održanja obuće svežom. Vrhunska zaštita od mirisa i vlage. Dejstvo protiv znojenja održava stopala suvim. Antibakterijska i anti-fungalna sredstva kontrolišu mirise koje prouzrokuju bakterije i gljivice. Dermatološki testiran.

Uputstvo:

Dobro promućkati pre upotrebe, držati na rastojanju od 15 cm od stopala i sprej nanositi ravnomerno.

UPOZORENJE:

Boca je pod pritiskom: zaštititi je od sunčevog svetla. Ne izlagati je temperaturama većim od 50°C. Ne bušiti je ili spaljivati čak ni posle upotrebe. Sprej ne nanositi na otvoren plamen ili na bilo koji užareni materijal. Držati ga van domašaja izvora paljenja.

Paziti da ne dospe u oči. Ne nanositi ga na ispucalu ili osetljivu kožu. Koristiti ga samo u skladu sa uputstvom i izbegavati udisanje.

Ukoliko dodje do nadražaja, prekinuti primenu. Držati ga van domašaja dece.

Pakovanje:

Neto 150 ml

Šifra proizvoda: 0410220n Kategorije: , Oznake: ,
Težina 0.22 kg