, ,

Active Repair K+


Compare

Nova unapređena krema za ispucale pete sada sadrži Active Repair K+, naučno dokazano otkriće u tehnologiji nege stopala za brz i aktivan oporavak kože, rezultati su vidljivi već nakon 3 dana…

7,03 EUR

Active Repair K+     krema za ispucale pete

Nova unapređena krema za ispucale pete sada sadrži Active Repair K+, naučno dokazano otkriće u tehnologiji nege stopala za brz i aktivan oporavak kože. Reparira grubu, suvu i ispucalu kožu, a rezultati su vidljivi već nakon 3 dana.

Zašto je nova krema drugačija ?

Active K+ sastojak omogućava “aktivnu” obnovu peta koje su grube, suve i ispucale. Naučno je dokazano da pomaže prirodni proces zaceljivanja u telu, tako što stimuliše ponovni rast ćelija i gradi prirodnu podlogu za bržu obnovu kože.

Kako i kada koristiti kremu ?

Nanesite dva puta dnevno na čistu i suvu kožu. Kada se koža obnovi, nastavite korišćenje po potrebi. Rezultati vidljivi u roku od 3 dana.

UPOZORENJE:

Samo za spoljašnju upotrebu. Ako se pojavi iritacija,odmah prekinite upotrebu. Ne koristite na otvorenim, inficiranim ili petama koje krvare. Izbegavajte kontakt s očima. Držite podalje od dece.  Čuvajte na temperature nižoj od 25°C.

Šifra proizvoda: 0410224n Kategorije: , ,
Težina 0.12 kg
Select your currency
EUR Euro