,

Fade Out Advanced + Vitamin enriched Day SPF25 krem

MedicoPharm

FADE OUT ADVANCED+ VITAMIN DAY
Hidratantna dnevna krema za ujednačavanje tena obogaćena vitaminima sa SPF 25

Pakovanje:50 ml

2.310,00 RSD

FADE OUT ADVANCED+ VITAMIN DAY
Hidratantna dnevna krema za ujednačavanje tena obogaćena vitaminima sa SPF 25

Obogaćena antioksidansima ova dnevna vitaminska krema podstiče poboljšanje vašeg prirodnog sjaja. Formulacija sadrži aktivne prirodne sastojke i neophodne vitamine koji hidriraju, nadopunjuju i obnavljaju kožu, dok Fade Out-ov efektivni sistem pomaže postizanju vedre, zdrave i blistave kože i ujednačenog tena.

Poboljšani vitaminski kompleks Fade Out-a formulisan je sa Vederine® i Kahai uljem, koji nude blagodeti neophodne za zdravlje kože. Vederine®, dobijen iz korena cikorije, pomaže u aktivaciji receptora vitamina D u koži, koji pomaže regeneraciju ćelija kože i deluje preventivno na prve znakove starenja, a još i pomaže u zadržavanju vlage, čime hidrira kožu. Kahai ulje, bogato retinolom, vitaminom E i F, posvetljuje, hidrira i hrani kožu za zdrav, blistav ten. SPF25 i UVA/UVB filteri pružaju dnevnu zaštitu od štetnih uticaja sunca.

Način primene: Svakog jutra, nakon umivanja, nanesite kremu ravnomerno na celo lice i vrat. Za postizanje najboljih rezultata, preporučujemo upotrebu od minimum 4 nedelje u kombinaciji sa Fade Out ADVANCED noćnom kremom uveče.

Pakovanje:50 ml

Šifra proizvoda: 23721mep Kategorije: , Oznake: ,
Težina 0.2 kg
brands

MedicoPharm