, , , , ,

Floradix tablete

MedicoPharm

Floradix tablete sadrže organsko gvožđe u obliku gvožđe (II) glukonata, vitamine B1,B2, B6, B12, niacin, folnu kiselinu kao i vitamin C, koji zajedno doprinose smanjenju umora i normalizuju metabolizam.

Pakovanje : 84 tableta

13,33 EUR

Floradix tablete je dodatak ishrani na bazi gvožđa i vitamina iz biljnih ekstrakata, namenjen deci iznad 12 godina i odraslim osobama, u slučajevima povećanog gubitka krvi ili kada je povećana potreba za gvožđem kao što su blaži oblici anemije, obilne menstruacije, kod trudnica i dojilja, sportista, stanja hroničnog umora i iscrpljenosti, nedovoljnog unošenja gvožđa i vitamina putem hrane.

Gvožđe i vitamini B2, B6, B12 i C doprinose u održavanju optimalnih vrednosti gvožđa u krvi, očuvanju energije i fizičke kondicije kao i dobrog opšeg zdravlja i vitalnosti. Gvožđe omogućava crvenim krvnim zrncima da transportuju kiseonik u sve delove organizma. U kombinaciji sa vitaminima grupe B i vitaminom C povećava se apsorpcija gvožđa. Folna kiselina doprinosi normalnom formiranju ploda tokom trudnoće.

Floradix tablete su pogodne za žene, majke i trudnice, decu i adolescente, osobe na dijeti i vegeterijance, starije osobe, sportiste…

Sastav: Ekstrakt kvasca, mešavina biljnih ekstrakata lista spanaća, herbe koprive, korena šargarepe, ploda komorača i herbe kičice, gvožđe (II) glukonat (14 mg u 2 tablete), suvi ekstrakt šipka, vitamine C, B1, B2, B3, B6, B12, folnu kiselinu.

Ne sadrži laktozu ni gluten. Pogodno za vegetarijance.

Upotreba: Odrasli i deca od 12 godina: Uzeti 1 tabletu dva puta dnevno 30 minuta pre obroka sa dosta tečnosti.

Pakovanje : 84 tableta

Težina0.1 kg
brands

MedicoPharm