,

Deo Sole ulošci protiv neprijatnih mirisa

MedicoPharm

DEO SOLE ULOŠCI PROTIV NEPRIJATNIH MIRISA
Svež i isplativ nov način da oterate neprijatan miris stopala

Pakovanje:4 komada

680,00 RSD

DEO SOLE ULOŠCI PROTIV NEPRIJATNIH MIRISA
Svež i isplativ nov način da oterate neprijatan miris stopala

„Najzad, proizvod protiv neprijatnog mirisa stopala koji zaista funkcioniše!“
DeoSole je stigao i spreman je da donese revoluciju na tržište proizvoda za dezodorisanje stopala i obuće. Kao jedan od onih proizvoda koji su najzad stigli, DeoSole je kao nijedan drugi proizvod svoje vrste. Ovi diskretni ulošci za obuću prevazilaze puko zamaskiranje neprijatnog mirisa. Naš revolucionarni proizvod, koji čeka na međunarodni patent, dinamično uništava neprijatan miris pomoću
ultraporozne, antibakterijske tehnologije. Ovi diskretni ulošci za obuću, koji se samo odlepe i zalepe, efikasno apsorbuju i u trenutku neutrališu neprijatan miris stopala. Oni zarobljavaju, zadržavaju i uništavaju bakterije koje izazivaju neprijatan miris stopala i obuće u trajanju od najmanje osam nedelja, čineći ih jednim od najefikasnijih i najisplativijih artikala na tržištu.

Ulošci DeoSole su sami po sebi bez mirisa i mogu se koristiti na osetljivoj koži. Flasteri sa vazdušnim jastučićima se sami lepe, i za razliku od drugih proizvoda, nezahtevaju skraćivanje na odgovarajuću veličinu. Mogu se koristiti u mnogim vrstama obuće, uključujući i sportsku obuću i funkcionisaće nedeljama!

Odegon DeoSole je već značajno dobro prihvaćen, sa velikim porudžbinama od velikih trgovinskih lanaca, koje ste ponavljaju. Ovo je prilika za prodaju novog proizvoda koju ne treba propustiti, zato počnite da prodajete DeoSole.

Tehnologija koja razbija neprijatan miris.

Sa korenima u vojnoj zaštiti, tehnologija Odegon proizvoda je zasnovana na nanoporoznom materijalu koji zarobljava molekule neprijatnog mirisa pomoću potpuno inertnog procesa bez hemikalija. Dom prolaze kroz tehničku tkaninu, molekuli neprijatnog mirisa se uklanjaju i uništavaju, ostavljajući samo svež miris!

Primena: Odlepiti uložak i zalepiti unutar ubuće u predelu gazišta. Zameniti uložak nakon 2 meseca.

Pakovanje: 4 komada

Šifra proizvoda: 24066mep Kategorije: , Oznake: ,
Težina 0.1 kg
brands

MedicoPharm