, ,

OsteoPrevent

Max Medica
Availability:

Nema na zalihama


OsteoPrevent – ( 30 kapsula )
Kompleks Ca, Mg, P, vitamina D3 i vitamina B (iz prirodnog izvora – pivskog kvasca), pomaže u očuvanju koštane mase.

6,93 EUR

Nema na zalihama

OsteoPrevent
Kompleks Ca, Mg, P, vitamina D3 i vitamina B (iz prirodnog izvora – pivskog kvasca), pomaže u očuvanju koštane mase.

OsteoPrevent sadrži balans vitamina i minerala koji su odlicni za prevenciju osteoporoze ili kao dopuna terapiji za osteoporozu.

INDIKACIJE:
– Osteoporoza
– Menopauza

Tokom godina dolazi do gubitka koštane mase, usled cega kosti postaju krte, pa i prelomi mogu biti cešci. Osteoporoza nastaje zbog postepenog gubitka kalcijuma i normalne tvrdoce kostiju, a najcešci razlog za pojavu ove bolesti je manjak polnih hormona. Zbog toga najveca opasnost od osteoporoze preti ženama u postmenopauzi.

SASTAV:
Sadrži kalcijum(Ca), vitamin D3(holekalciferol) koji je važan za pravilnu ugradnju kalcijuma i pivski kvasac što ovaj preparat cini drugacijim od ostalih.
Zahvaljujuci pivskom kvascu imamo veliko bogatstvo vitamina B1, B6 i B12, folnu kiselinu, kao i minerale kalijum (K), magnezijum (Mg), fosfor (P) i gvožde (Fe), a sve to je neophodno za kvalitetan razvoj koštane mase.

UPOTREBA:
Preporucuje se 3×1 kapsula dnevno.

NAPOMENA:
Proizvod nije zamena za zdravu i uravnoteženu ishranu. Preporucena dnevna doza se ne sme prekoraciti. Proizvod nije namenjen za dijagnozu ili lecanje bilo koje bolesti.

UPOZORENJE:
Proizvod ne smeju da uzimaju osobe preosetljive (alergicne) na neki od sastojaka. Trudnice i dojilje pre upotrebe da konsultuju lekara.

NACIN CUVANJA:
Cuvati zatvoreno u originalnoj ambalaži, zašticeno od svetlosti i vlage, na temperature od 15º – 25º stepeni C, van domašaja dece.

PAKOVANJE:
Jedna kutijica sadrži 3 blistera sa po 10 kapsula, ukupno sadrži 30 kapsula.

Šifra proizvoda: 34878p Kategorije: , , Oznake: ,
Težina 0.1 kg
brands

Max Medica