, ,

Ginko Max

Max Medica

Ginko Max (30 kapusla)
Poboljšava koncentraciju i pamćenje. Preporučuje se osobama koje imaju problema sa cirkulacijom krvnih sudova glave i perifernom cirkulacijom ruku i nogu…

5,00 EUR

Ginko Max (30 kapusla)
Poboljšava koncentraciju i pamćenje. Preporučuje se osobama koje imaju problema sa cirkulacijom krvnih sudova glave i perifernom cirkulacijom ruku i nogu.

INDIKACIJE:
– Vrtoglavica
– Šum u ušima
– Glavobolja
– Oslabljeno pamćenje
– Nesanica
– Neraspoloženje
– Osećaj straha

SASTAV:
Proizvod sadrži 100% prirodni suvi ekstrakt Ginsko Biloba (Ginkgophyta) vrhunskog kvaliteta.

UPOTREBA:
Preporučuje se 1 kapsula dnevno, ujutru pre jela.

UPOZORENJE:
Proizvod ne smeju da uzimaju osobe preosetljive (alergične) na neki od sastojaka. Deca trudnice i dojilje ne bi trebalo da koriste preparate na bazi ginka, jer ne postoji dovoljno dokaza o bezbednosti korišcenja proizvoda na bazi ginka u ovim populacionim grupama. Istovremeno korišcenje proizvoda na bazi ginka i antikoagulativnih lekova (varfarin), antiagregacijskih i nesteroidnihantiinflamatornih lekova može povećati rizik od krvarenja. Osobe koje čekaju neki operativni zahvat, ne treba da koriste ginko.

NAPOMENA:
Ginko Max uglavnom se vrlo dobro podnosi. Vrlo retko pri uzimanju mogu se javiti teskoće u varenju, glavobolja ili kofoa alergija. U slučaju pojave ovih simptoma potrebno je obratiti se lekaru. Osobe koje koriste antidepresive se obavezno moraju konsultovati sa lekarom pre uzimanja preparata jer aktivne komponente ova dva preparata u kombinaciji mogu izazvati razlicite nus pojave.

Proizvod nije zamena za zdravu i uravnoteženu ishranu. Preporučena dnevna doza se ne sme prekoračiti. Proizvod nije namenjen za dijagnozu ili lečenje bilo koje bolesti.

PAKOVANJE: 30 kapusla

Šifra proizvoda: 236091p Kategorije: , , Oznake: ,
Težina0.1 kg
brands

Max Medica