-8%
,

Cilantro-X

Max Medica

Cilantro-X

Cilantro-X (50 tableta ) poseduje znacajnu antioksidativnu aktivnost, time doprinoseci ocuvanju naše DNK i sprecavanju štetne lipidne peroksi-dacije. Uz ova dejstva, korijander je pokazan da poseduje i antidiabeticnu i vazoprotektivnu aktivnost kao i sposobnost vezivanja teških metala, time ucestvujuci u njihovoj detoksikaciji…

3.020,00 RSD 3.300,00 RSD

Cilantro-X
Preparat koji sadrži Korijander, (Coriandrum sativum) koji u našoj ishrani predstavlja mnogo više od zacinske biljke.
Zbog svojih medicinskih svojstava, korijander je širom sveta tradicionalno upotrebljavan, a današnje eksperimentalne studije dodaju brojne nove fiziološke efekte ovoj biljci.
Dokazano je da korijander poseduje antifugalno i antibakterijsko dejstvo, posebno u borbi protiv Candida i Streptococcus spp.
Takode, ekstrakt lista korijandera poseduje znacajnu antioksidativnu aktivnost, time doprinoseci ocuvanju naše DNK i sprecavanju štetne lipidne peroksi-dacije. Uz ova dejstva, korijander je pokazan da poseduje i antidiabeticnu i vazoprotektivnu aktivnost kao i sposobnost vezivanja teških metala, time ucestvujuci u njihovoj detoksikaciji.

INDIKACIJE:
– Detoksikacija od teških metala
– Antidiabeticno dejstvo
– Anitkancerogeno
– Antireumaticno
– Antioksidativno
– Vazoprotektivno, protiv stvaranja ateroskleroze

SASTAV:
Proizvod sadrži 100% prirodni suvi ekstrakt lista korijandera vrhunskog kvaliteta

UPOTREBA:
Odrasli – 1 tableta dnevno.

NAPOMENA:
Proizvod nije zamena za zdravu i uravnoteženu ishranu. Preporucena dnevna doza se ne sme prekoraciti. Proizvod nije namenjen za dijagnozu ili lecenje bilo koje bolesti.

NAČIN ČUVANJA:
Čuvati zatvoreno u originalnoj ambalaži, zašticeno od svetlosti i vlage, na temperature od 15º – 25º stepeni C(sobnoj temperaturi), van domašaja dece.

UPOZORENJE:
Proizvod ne smeju da uzimaju osobe preosetljive na neki od sastojaka. Trudnice i dojilje pre upotrebe da konsultuju lekara.

PAKOVANJE: 50 tableta

Šifra proizvoda: 313035p Kategorije: , Oznake: ,
Težina 0.12 kg
brands

Max Medica