-18%
,

Amigdalin B17 Max


Compare

40 tableta Amigdalina B17-Max je prirodan sastojak sirovih koštunjavih plodova, kao što su bademi, koštice kajsije i jabuke. Amigdalin je našao upotrebu u komplementarnim i alternativnim metodama borbe protiv kancera. Enzim beta-glukozidaza u crevima raz

2.460,00 дин. 3.000,00 дин.

Amigdalin B17-Max je prirodan sastojak sirovih koštunjavih plodova, kao što su bademi, koštice kajsije i jabuke. Amigdalin je našao upotrebu u komplementarnim i alternativnim metodama borbe protiv kancera. Enzim beta-glukozidaza u crevima razlaže amigdalin u benzaldehid, glukozu i cijanid, za koji se pretpostvalja da je odgovoran za antitumorsko dejstvo amigdalina. Novije studije ukazuju da amigdalin može imati i dodatne, prethodno nepoznate mehanizme antitumorskog dejstva, što je dovelo do obnovljenog interesa za detaljno proucavanje ovog prirodnog jedinjenja.

INDIKACIJE:
Upotrebljava se u komplementarnim i alternativnim metodama borbe protiv kancera
Studije ukazuju da može imati i prethodno nepoznato antitumorsko dejstvo

SASTAV:
Proizvod sadrži 100% prirodne suve ekstrakte vitamina B17, pankreaticne enzime i cink glukonata vrhunskog kvaliteta.

UPOTREBA:
Odrasli – 1 tableta dnevno.

NAPOMENA:

Proizvod nije zamena za zdravu i uravnoteženu ishranu. Preporucena dnevna doza se ne sme prekoraciti. Proizvod nije namenjen za dijagnozu ili lecenje bilo koje bolesti.

NACIN CUVANJA:
Cuvati zatvoreno u originalnoj ambalaži, zašticeno od svetlosti i vlage, na temperature od 15º – 25º stepeni C (sobnoj temperaturi), van domašaja dece.

UPOZORENJE:
Proizvod ne smeju da uzimaju osobe preosetljive na neki od sastojaka. Trudnice i dojilje pre upotrebe da konsultuju lekara.

PAKOVANJE: 40 tableta

Šifra proizvoda: 313029p Kategorije: ,
Težina 0.12 kg

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Amigdalin B17 Max”

There are no reviews yet.