,

Amigdalin B17 Max

Max Medica

Compare

Amigdalina B17-Max (40 tableta)
Prirodan sastojak sirovih koštunjavih plodova, kao što su bademi, koštice kajsije i jabuke. Amigdalin je našao upotrebu u komplementarnim i alternativnim metodama borbe protiv kancera, poseduje mehanizme antitumorskog dejstva…

2.960,00 дин.

Amigdalin B17-Max
Prirodan sastojak sirovih koštunjavih plodova, kao što su bademi, koštice kajsije i jabuke.
Amigdalin je našao upotrebu u komplementarnim i alternativnim metodama borbe protiv kancera. Enzim beta-glukozidaza u crevima razlaže amigdalin u benzaldehid, glukozu i cijanid, za koji se pretpostvalja da je odgovoran za antitumorsko dejstvo amigdalina.
Novije studije ukazuju da amigdalin može imati i dodatne, prethodno nepoznate mehanizme antitumorskog dejstva, što je dovelo do obnovljenog interesa za detaljno proučavanje ovog prirodnog jedinjenja.

INDIKACIJE:
Upotrebljava se u komplementarnim i alternativnim metodama borbe protiv kancera.
Studije ukazuju da može imati i prethodno nepoznato antitumorsko dejstvo

SASTAV:
Proizvod sadrži 100% prirodne suve ekstrakte vitamina B17, pankreaticne enzime i cink glukonata vrhunskog kvaliteta.

UPOTREBA:
Odrasli – 1 tableta dnevno.

NAPOMENA:
Proizvod nije zamena za zdravu i uravnoteženu ishranu. Preporučena dnevna doza se ne sme prekoračiti. Proizvod nije namenjen za dijagnozu ili lečenje bilo koje bolesti.

NAČIN ČUVANJA:
Cuvati zatvoreno u originalnoj ambalaži, zašticeno od svetlosti i vlage, na temperature od 15º – 25º stepeni C (sobnoj temperaturi), van domašaja dece.

UPOZORENJE:
Proizvod ne smeju da uzimaju osobe preosetljive na neki od sastojaka. Trudnice i dojilje pre upotrebe da konsultuju lekara.

PAKOVANJE: 40 tableta

Šifra proizvoda: 313029p Kategorije: , Oznake: ,
Težina0.12 kg
brands

Max Medica