, ,

PROBIOKID IMMUNO

Ivančić i sinovi

Kutija sa 10 kesica sa po 1,5 grama praška. ProbioKid immuno® je dijetetski proizvod koji sadrži pažljivo izbalansiranu mešavinu tri soja probiotika i jedan prebiotik sa snažnim sinbiotičkim delovanjem. Pomaže uspostavljanju i održavanju prirodnog balans

7,19 EUR

Mnogo znači za imunitet jači

ProbioKid immuno je dijetetski proizvod koji sadrži pažljivo izbalansiranu mešavinu tri soja probiotika i jedan prebiotik sa snažnim sinbiotičkim delovanjem. Pomaže uspostavljanju i održavanju prirodnog balansa crevne mikroflore i doprinosi jačanju odbrambenih sposobnosti organizma.

Šta je imuni sistem?

Imuni sistem je odbrambeni sistem koji štiti organizam od štetnih uticaja različitih agenasa iz spoljašnje sredine. Sačinjavaju ga hiljade imunih ćelija, produkovanih i aktiviranih u različitim organima. Creva su najveći organ imunog sistema čoveka jer se u njihovom zidu nalazi 60%-70% ukupnog broja imunih ćelija organizma.

ProbioKid immuno je prevashodno dodatak ishrani dece, jer su razvoj i jačanje imunog sistema najintenzivniji u prvim godinama života.

Preporučuje se preventivno svakom detetu, za jačanje imuniteta i očuvanje opšteg dobrog stanja organizma, a posebno deci sa atopijskom konstitucijom, sklonoj alergijama, deci sklonoj čestim infekcijama, koja kreću u kolektiv (obdanište) ili često primaju antibiotike.

Primena ProbioKid Immuno se savetuje, takođe, u vreme letnjih meseci, prilikom promene sredine i načina ishrane, pre i za vreme godišnjih odmora, kada se crevne infekcije i prolivi češće javljaju. Savetuje se uzimanje i uz oralnu antibiotsku terapiju, jer sprečava narušavanje prirodnog balansa crevne mikroflore i doprinosi njenom obnavljanju.

Mogu ga preventivno koristiti i trudnice u trećem trimestru, zbog jačanja svog imuniteta i imuniteta bebe, kao i majke koje doje. Za postizanje optimalnog efekta, uzima se po jedna kesica dnevno, najmanje 10 dana u mesecu.

Kako se ProbioKid immuno upotrebljava?

Sadržaj kesice se rastvori u soku, vodi, čaju ili nekom drugom napitku po želji i popije neposredno pre, ili u toku obroka.
Preporučena primena je jedna kesica dnevno, a za postizanje optimalnog efekta treba ga uzimati tokom perioda od nekoliko uzastopnih meseci.
U slučaju akutne crevne infekcije, savetuje se uzimanje do 2 kesice dnevno.
Kada se ProbioKid immuno uzima uz oralnu antibiotsku terapiju, treba ga uzeti 2 sata posle primenjene doze antibiotika.

Kako se čuva ProbioKid immuno?

ProbioKid immuno se čuva na hladnom i suvom mestu, u dobro zatvorenom orginalnom pakovanju, vam domašaja dece.
Proizvod ne treba koristiti po isteku datuma označenog na pakovanju.

Pakovanje: Kutija sa 10 kesica sa po 1,5 grama praška.

Šifra proizvoda: 23260p Kategorije: , , Oznake: ,
Težina0.15 kg
brands

Ivančić i sinovi