,

Ester-C Plus 1000

Health Aid

Compare

Ester C plus– jedinstvena i patentirana formulacija esterifikovanog oblika C vitamina, acerole,šipka, rutina, kvercetina i kompleksa citrus bioflavanoida. Ester C nije kiselog sastava, blag je za želudac I može se koristiti svakodnevno.

27,26 

Dodatak ishrani za održavanje normalne strukture krvnih sudova.

Bioflavonoidi citrusa cine jednu od znacajnijih podgrupa polifenolnih jedinjenja u biljnom svetu. Flavonoidni heterozidi su prisutni u perikarpu ploda citrusa. Polifenolna struktura može da bude razlicita, ali su najbrojnija jedinjenja heterozidi flavonola (rutin), flavona (diosmin) i flavanona (hesperidin, neohesperidin, naringin). Flavonoidi imaju antioksidantna svojstva i mogu su da reaguju sa slobodnim radikalima i da heliraju metale. U vecem broju radova pokazano je da su u in vitro uslovima polifenoli efikasniji antioksidansi nego vitamini E i C. Oni mogu da inhibiraju oksidaciju LDL holesterola in vitro uslovima, pokazuju antitrombotske i antiinflamatorne efekte, deluju na zid krvnih sudova smanjujuci permeabilnost i povecavajuci elasticnost. Tako  pokazuju antimikrobno i diureticko delovanje.

30 Tableta

– za podršku zdravom rastu i razvoju,
– stimulišu sintezu kolagena, u brzavaju zarastanje rana,
– jacanje zidova krvnih sudova,
– kod cestih epistaksa,
– jacaju imunitet,
– pomažu kod gingivitisa, krvarenja desni i suve i oštecene kože sklone crvenilu.

Način upotrebe: Odraslii i deca preko 12 godina jedna tableta dnevno uz obrok.

Sastojci : vitamin C (kalcijum askrobat) 1000mg, citrus bioanoidi (min 35% hesperedina)100mg, acerola (min 25% vitamin C) 30mg, šipak 30mg, rutin 30mg, kvercetin 30mg

 

 

Šifra proizvoda: 356719p Kategorije: , Oznake: ,
Težina0.1 kg
brands

Health Aid