,

Geladrink FORTE kesice

GelaDrink,

Geladrink FORTE u prahu (14 kesica)
Zaustavlja propadanje hrskavice, regeneriše oštećenu hrskavicu, smanjuje bolove pri pokretu, smanjuje bolove i ukočenost na početku kretanja, za 14 dnevnih doza…

4.680,00 RSD

Geladrink FORTE kesice

Preparat za dubinsku regeneraciju oštećene hrskavice, koji u svom sastavu ima kolagene peptide i glukozamin i hondroitin sulfat koji se ugrađuju u kolagenu strukturu i zajedno doprinose ne samo obnavljanju oštećene hrskavice, nego zaštiti kompletnog zglobnog sistema.

Namenjen je pacijentima sa oštećenjem hrskavice, bilo da je ono nastalo kao posledica upalnog procesa, povrede ili starosti.

Sastav:
Kolageni peptidi su prirodne supstance koje stimulišu proizvodnju mladog zglobnog i koštanog kolagena.
Zajedno sa glukozamin i hondroitin sulfatom, MSM-om, Bosvelinom, vitaminima C, E, selenom i manganom povoljno utiču na ishranu i obnavljanje oštećene hrskavice, olakšavaju kretanje i poboljšavaju kvalitet života.
Glukozamin i hondroitin sulfat i MSM su supstance prirodnog porekla, a inače su prirodni sastojci hrskavice, koji se usled upalnog procesa ili oštećenja uništavaju, pa ih je neophodno.
Zajedno sa kolagenim peptidima, uneti iz spoljašnje sredine.

Bosvelin, ekstrakt kore tamjanovog drveta, deluje protiv bolova, otoka i olakšava kretanje.
Vitamini C, E, Selen, Mangan i Bakar deluju kao antioksidanti – štite organizam od štetnih materija i pomažu ishrani hrskavice.

Pakovanje: 14 kesica po 14 grama praha, ukupno 196 grama praha

Šifra proizvoda: 336533p Kategorije: , Oznake: ,
Težina 0.7 kg
brands

GelaDrink,