,

ESI PROST ERBE

ESI

60 Kapsula. ESI PROST ERBE, biljni preparat.

Pruža jedinstvenu i prirodnu pomoć u održavanju prostate u dobrom fiziološkom stanju.

Sadrži ( ekstrato patuljaste palme Serenoa, deteline, koprive, uve i bundeve).

8,51 EUR

60 Kapsula. ESI PROST ERBE, biljni preparat sa ekstratom patuljaste palme Serenoa, deteline, koprive, uve i bundeve. Redovna i pravilna upoteba preparata ESI PROST ERBE, zahvaljujući visokom sadržaju biljnih masnih kiselina i izoflavona, pruža jedinstvenu i prirodnu pomoć u održavanju prostate u dobrom fiziološkom stanju.

Plodovi patuljaste palme (Serenoa repens) su bogati masnim kiselinama i fitosterolima, zahvaljujući kojima se sprečava uzročnik hipertrofije prostate, osim toga povećava jačinu mlaza pri mokrenju i smanjuje količinu zaostale mokraće u bešici. Na ovaj način omogućava se preventivno i lekovito delovanje na prostatu.

Detelina je, prema savremenim istraživanjima, korisna kod hipertrofije prostate, zahvaljujući prisustvu izoflavona koji imaju zaštitno dejstvo i smanjuju rizik od pojave karcinoma prostate.

List koprive sadrži, između ostalih aktivnih sastojaka i beta-sitsterole, supstance koje sadrže takođe i palma Serenoa. List koprive smanjuje i olakšava simptome hipertrofije prostate, bez smanjenja volumena prostate. Delovanje se odnosi na povećanje količine i jačine urinarnog mlaza. Aktivni sastojci koprive uistinu olakšavaju tegobe u slučaju otežanog mokrenja udruženog sa adenomom prostate.

Medveđe grožđe (uva ursi), zahvaljujući svom bakterostatskom dejstvu, indikuje se kod zapaljenskih stanja urogenitalnog trakta kao prirodni uroantiseptik.

Seme bundeve u prahu ima dekongestivno i antiinflamatorno dejstvo. Korisno je u slučaju nadražene bešike i u slučaju otežanog pražnjenja bešike, koje je uzrokovano adenomom prostate prvog ili drugog stepena.

Upotreba:
Dve kapsule na dan, sa malo tečnosti.

Šifra proizvoda: 99091p Kategorije: , Oznake: ,
Težina0.2 kg
brands

ESI