, , , , ,

PVS Plus

DrCubano

PVS Plus je jedinstvena kombinacija dve alge sa snažnim nutrutivnim svojstima. Koja se po prvi put u ovakvom obliku pojavljuje na našem tržištu. Sinergijsko dejstvo Spiruline i Hlorele omogućava revitalizirajuće delovaje na naš organizam.

Pakovanje: 60 kapsula

18,50 EUR

PVS Plus je jedinstvena kombinacija dve alge sa snažnim nutrutivnim svojstima. Koja se po prvi put u ovakvom obliku pojavljuje na našem tržištu. Sinergijsko dejstvo Spiruline i Hlorele omogućava revitalizirajuće delovaje na naš organizam.

Spirulina je cijanobakterija koja ima spiralni oblik (otud i njeno ime) i zelenkasto plave je boje zbog prisustva hlorofila koji joj daje zelenu boju i fikocianin, pigment koji joj daje plavičastu boju. Spirulina je superhrana koja sadrži iznenađujuče raznovrsne hranljive materije: vitamine, minerale, esencijalne masne kiseline, visok nivo proteina, nukleinske kiseline, hlorofil i širok opseg fitohemikalija. Bogata je gvožđem i izuzetan je izvor karotenoida. Zahvaljujući sadržaju u vlaknima i proteinima stvara osećaj sitosti i ublažava apetit. Fikocianin, prisutan u Spirulini, ima efekat stimulacije imunog sistema.

Za šta je sve dobra Spirulina?
Zbog širokog spektra esencijalnih vitamina i minerala koje ima, spirulina je idealan dodatak ishrani protiv starenja, ima niske zasićene masti, obezbeđuje esencijalne masne kiseline i ima malo kalorija. Posebno je efikasna u slučajevima anemije, demineralizacije i iscrpljenosti, pomaže u oporavku fizičke forme, energije, vitalnosti i detoksikacije organizma. Spirulina je takođe moćan regenerator crevne flore i snažan aktivator staničnih detoksikacionih mehanizama. Hrani i štiti jetru i bubrege. Spirulina kao superhrana pogoduje oporavku organizma u stanju deficijencije izazvane raznim bolestima: nutritivna anemija, snižavanje težine, čišćenje creva i oporavak normalne mikroflore, za hronične bolesti creva, kolecistitis, kancer debelog creva, kod hroničnih inflamatornih bolesti, AIDS-a, hepatitisa, tuberkuloze, bronhitisa, za bolesti zglobova, osteoporozu i miozitis.

Za šta je sve dobra Hlorela?
Hlorela ima nutritivni karakter zbog visokog sadržaja proteina, hlorofila, vitamina, minerala i masnih kiselina.Jača imunološki sistem, detoksifikuje organizam, ubrzava regeneraciju tkiva. Štiti od slobodnih radikala i stimuliše funkcionisanje probavnog sistema.

Spirulina i hlorela sadrže visok stepen sirovih proteina 60-70%, biljnih vlakana, ugljenih hidrata, visoku količinu antioksidanata. Kao i hlorofil, glutamat, aspartat, tirozin, metionin, leucin, fenil alanin, lizin, kao i masne kiseline. Njihovo sjedinjavanje omogućava revitalizirajuće delovanje na naš organizam.

Upotreba: Može se konzumirati dijetetski proizvod PVS Plus kao dodatak ishrani  3 x dnevno po dve kapsule posle jela.
Pakovanje: 60 kapsula

* za sve korisnike iz inostranstva cena je uvećana za zavisne troškove konverzije valuta i troškove PayPal-a, (ukupno 8,54 % )

Težina 0.15 kg
brands

DrCubano