, , , , , ,

PVA Plus

DrCubano

PVA plus od lista Anamua, sadrži biološki aktivne sastojke od značaja za dopunu ishrane i poboljšanje opšteg zdravstvenog stanja kod onkoloških pacijenata.

Anamu je višegodišnja biljka koja obilato raste u jalovim i kultivisanim zemljištima Kube. Ima dokazana svojstva koja stimulišu imunološki ćelijski odgovor, te se smatra za jednim od najsnažnijih.

Pakovanje: 60 kapusla

28,25 EUR

PVA plus sadrži biološki aktivne sastojke od značaja za dopunu ishrane i poboljšanje opšteg zdravstvenog stanja kod onkoloških pacijenata.
Anamu je višegodišnja biljka koja obilato raste u jalovim i kultivisanim zemljištima Kube. Ima dokazana svojstva koja stimulišu imunološki ćelijski odgovor, te se smatra za jednim od najsnažnijih. Ujedno i najefikasnijih prirodnih imunostimulansa.U sastavu biljke se nalaze polisulfidi, flavonoidi, mono-triterpenoidi, tiosulfinati, derivati amino kiselina, esencijala ulja.

Istraživanja su pokazala da Anamu povećava aktivnost NK limfocita za 100%, stimuliše proizvodnju interferona, interleukina 2 i interleukina 4, i uzrokuje značajno povećanje fagocitnog indeksa humanih granulocita. Anamu se koristi  za tretiranje i različitih bolesti i dokazano je da ima antitumorna dejstva.Upravo Anamu, sa svojim imunostimulativnim dejstvima pozitivno utiče na organizam i u velikoj meri pomaže u borbi sa različitim zdravstvenih poremećajima. Veoma je efikasan kod herpesa i drugih kožnih oboljenja, kao i u olakšavanju mokrenja kod obolelih. Anamu je dokazano da ima analgetstko-antipiretičko, anti-inflamatorno, anestetičko, antispazmodično, antidispeptičko, anti-inflamatorno (posebno kod artritisa i gastritisa). Hipoglikemijsko, imunostimulativno (pre svega antitumorsko), kao i antimikrobno dejstvo (uspešan u borbi protiv gljivica, bakterija i parazita).

Za šta je sve dobra biljka Anamu?
Mnoge hronične bolesti kao što su rak, degenerativne i alergijske bolesti, poremećaji u ishrani, starenje, stres, izlaganje zračenju. Određeni zagađivači životne sredine i toksične navike, pored ostalih stanja, povezani su sa poremećajima imunodeficijencije.

NAUČNA STRAŽIVANJA SU POKAZALA DA ANAMU: 

  • Pomaže u borbi protiv kancera*
  • Snažno jača imunitet – Stimulišu imunološki ćelijski odgovor
  • Povećava aktivnost NK limfocita za 100%
  • Stimuliše proizvodnju interferona, interleukina 2 i interleukina 4
  • Uzrokuje značajno povećanje fagocitnog indeksa humanih granulocita
  • Pomaže i preventivno deluje kod demencije i gubitka pamćenja
  • Doprinosi borbi protiv malarije, dijabetesa, artritisa, reumatizma, AIDS-a

PVA plus je dijetetski suplement prirodnog porekla koji se sastoji od lista lekovite biljke Anamu, gde je kapsula, u dozi od 400 mg, oblik koji olakšava njegovu upotrebu, garantujući kvalitet, bezbednost i efikasnost koja je potrebna.
Onkološki pacijenti mogu da konzumiraju dijetetski proizvod PVA Plus kao dodatak ishrani 3 x dnevno po dve kapsule 15 minute pre jela ISKLJUČIVO u sastavu Kubanskog Eliksira, kao hrane za posebne medicinske namene za potrebe ishrane onkoloških pacijenata.

Pakovanje
: 60 kapusla

* za sve korisnike iz inostranstva cena je uvećana za zavisne troškove konverzije valuta i troškove PayPal-a (ukupno 8,54 % )

Težina0.15 kg
brands

DrCubano

Možda će vam se svideti …