, , , , , , , , , , , ,

DrCubano 7

DrCubano
Availability:

998 na zalihama


Paket proizvoda za jačanje imuniteta za tromesečni terapijski period kod onkoloških i drugih pacijenata.

Osnovu Kubanskog eliksira za potrebe ishrane kod onkoloških i drugih pacijenata sa narušenom funkciom imunskog sistema čine biljke Anamu, Moringa i alge Spirulina i Hlorela.

Paket se sastoji od:

  • 7 kutija PVA plus (Anamu) 400 mg od lista Anamua, 60 kapsula
  • 7 kutija PVM plus (Moringa) 500 mg ( seme  + list moringe), 60 kapsula
  • 7 kutija PVS plus (Spirulina 80% + Hlorela 20%) 500 mg, 60 kapsula

412,50 EUR

998 na zalihama

Osnovu Kubanskog eliksira za potrebe ishrane kod onkoloških i drugih pacijenata sa narušenom funkciom imunskog sistema čine biljke Anamu, Moringa i alge Spirulina i Hlorela. U njihovom sastavu se nalaze aktivne supstance, nosioci svih benefita, koje zajedno u sinergiji daju najbolje rezultate. Tri proizvoda koja se nalaze u Kubanskom eliksiru za jačanje imuniteta sačinjena su isključivo od prirodnih sastojaka. Kao i moćnih biljaka koje svojim delovanjem podstiču jačanje organizma i očuvanje zdravlja.

Kubanski eliksir za potrebe ishrane kod onkoloških i drugih pacijenata sa narušenom funkciom imunskog sistema kreiran je sa ciljem da utiče na sveobuhvatno zdravlje pacijenta. Bilo kao dopuna ishrani i jačanju imuniteta zdravih osoba, ili u sklopu postojeće terapije onkoloških pacijenata. Kao i svih osoba koje imaju pad imuniteta, za jačanje organizma i pomoć u borbi protiv bolesti.

Sastoji se od pojedinačnih proizvoda:

  • 7 kutija PVA plus (Anamu) 400 mg od lista Anamua, 7 x 60 kapsula
  • 7 kutija PVM plus (Moringa) 500 mg (250 mg seme moringe + 250 mg list moringe), 7 x 60 kapsula
  • 7 kutija PVS plus (Spirulina 80% + Hlorela 20%) 500 mg, 7 x 60 kapsula

U sastav Kubanskog eliksira ulazi biljka Anamu (PVA Plus),biljka Moringa (PVM Plus) sa jedinstvenom kombinacijom semena i lista i alge Spirulina i Hlorela (PVS Plus) u jednoj kapsuli.Svaki od ovih pojedinačnih suplemenata ima drugačiji mehanizam delovanja na funkcionisanje i jačanje imunosistema. Preporučenenom upotrebom svih proizvoda zajedno, zahvaljujuci sinergiji, postize se maximalni učinak na imuno sistem. Za PVS Plus Zelene alge imaju visoku moć vezivanja teških metala. Posebno Hlorela, što je jako važno za čišćenje organizma od teških metala koji su pogodna osnova za rast i razvoj kancerogenih ćelija.

Upotreba: Kubanski eliksir konzumira se za potrebe ishrane kod onkoloških i drugih pacijenata sa narušenom funkciom imunskog sistema je 3 meseca u kontinuitetu, nakon čega se pravi pauza od 15 dana. Posle pauze, ciklus se može ponavljati, uvek iste dužine trajanja, kao i pauze između ciklusa.

* za sve korisnike iz inostranstva cena je uvećana za zavisne troškove konverzije valuta i troškove PayPal-a (ukupno 8,54 % )

Težina3.5 kg
brands

DrCubano

Možda će vam se svideti …