,

Srebrna rukavica – Silver Glove

Colloid Cosmetics

Srebrna rukavica – Silver Glove
Osetite nenadmašnu moć srebrnih jona, integrisanih u jedinstvenoj SREBRNOJ RUKAVICI za skidanje šminke.

Srebrna rukavica je proizvod nanotehnologije, integrisana srebrnim jonima koji uz pomoć tri milijarde vlakana mikrofibera prodiru do najsitnijih pora, čime omogućavaju da površina kože bude očišćena efikasnije i temeljnije nego ikada ranije.

Skidanje šminke pre odlaska na spavanje je neophodno svakoj ženi koja kožu lica želi da održi zdravom i svežom. Nakon jutarnjeg umivanja, napornog dana na poslu ili povratka iz noćnog izlaska, veoma je važno skinuti svu nečistoću koja se sakupila u porama.

Srebrna rukavica je posebno namenjena čišćenju predela oko očiju, bez napora skida čak i vodootpornu maskaru.

Vaš novi deo svakodnevne toalete koji ćete rado preporučiti prijateljici…

13,59 EUR

Srebrna rukavica – Silver Glove
Osetite nenadmašnu moć srebrnih jona, integrisanih u jedinstvenoj SREBRNOJ RUKAVICI za skidanje šminke.

Srebrna rukavica je produkt nanotehnologije, integrisana srebrnim jonima koji uz pomoć tri milijarde vlakana mikrofibera, prodiru do najsitnijih pora, čime omogućavaju da površina kože bude očišćena efikasnije i temeljnije nego ikada ranije.

Nakon dubinskog čišćenja, na licu se formira elektrostratička srebrna zaštita, koja onemogućava prodor nečistoće i mikroorganizama. Tajna leži u prirodnoj sposobnosti srebra da uništava sve bakterije, uzročnike velikog broja kožnih oboljenja. Takođe, joni srebra ne dozvoljavaju zadržavanje mikroba na mikrofiber tkanini, već ih uništavaju u najkraćem mogućem roku.

Srebrna rukavica je posebno namenjena čišćenju predela oko očiju i sa lica, a bez napora skida čak i vodootpornu maskaru. Veoma je korisna za uspostavljanje savršenog balansa kože, jer, izbegavajući hemikalije iz raznih preparata, čuva njenu prirodnu pH vrednost. Odlične rezultate je pokazala i kod osoba sa najosetljivijom kožom, bez obzira na njihov pol i životno doba.

Savršena zamena za sve preparate za skidanje šminke, Srebrna rukavica omogućava da kožu lica očistite na jednostavan, efikasan i sasvim prirodan način.

Srebrna rukavica proizvedena je po merilima najviših standarda i za njeno pranje dovoljni su samo mlaka voda i sapun za ruke.

Način upotrebe
Srebrnu rukavicu nakvasiti vodom, staviti na dlan i laganim, kružnim pokretima skinuti šminku sa lica. Nakon upotrebe, rukavicu oprati sapunom u mlakoj vodi i ostaviti da se osuši. Prednosti srebrne rukavice:
– Brzo uklanja šminku,
– Efikasna kod vodootporne maskare ili ajlajnera,
– Ne iritira kožu,
– Lako se održava,
– Potpuno je biorazgradiva,
– Pogodna za putovanja,

Šifra proizvoda: 287786p Kategorije: , Oznake: ,
Težina0.15 kg
brands

Colloid Cosmetics