,

Noćna Krema – Nano Night Cream

Colloid Cosmetics

Noćna Krema – Nano Night Cream
Sa zaštitnim SPF faktorom.

Tehnologijom poslednje generacije kreirana je krema  za noćnu negu, ko­ja u sebi sadrži čak 11 aktivnih kom­po­nenti: koenzim Q10, hijaluronsku kise­li­nu, ekstrakt Aloe, vitamin E, ši buter, ka­kao buter, ulje semenki grožđa, ulje avo­­kada, argana i jojobe…

17,54 EUR

Noćna Krema – Nano Night Cream

KOLOID Noćna krema je krema širokog spektra delovanja. Njena jedinstvena formula sjedinjuje srebrne jone (čistoće 99,99 Ag+) sa esencijalnim sastojcima potrebnim za negu kože lica, čime predstavlja tehnološki vrhunac u promociji zdravlja i lepote.

Poznato je da je srebro, kao prirodni element, najpouzdaniji saveznik u borbi protiv neželjenih mikroorganizama koji se nastanjuju na koži lica. Srebrni joni (čistoće 99,99 Ag+) umiruju iritiranu kožu, regenerišu je i obezbeđuju joj pH balans – jednostavno i sa dugotrajnim efektom.

Noćna krema brzo se apsorbuje i pouzdan je izvor kontinuirane vlažnosti, čime kožu štiti od isušivanja, a bioaktivne komponente održavaju balans između njene mladalačke vitalnosti i hidratantnih potreba. Krema prodire duboko u kožu, čime je održava vlažnom, gipkom i zdravom. Kompozicija izuzetno regenerativnih sastojaka kožu lica hrani prirodnim sastojcima i štiti je od negativnih spoljašnjih uticaja, poput vetra, UV zraka, temperaturnih oscilacija ili mikroorganizama. Prilagođena je svim tipovima kože.

 

O Dnevnoj kremi
Dnevna krema  je krema širokog spektra delovanja. Jedinstvena formula sjedinjuje srebrne jone (čistoće 99,99 Ag+) sa esencijalnim sastojcima potrebnim za negu kože lica, čime predstavlja tehnološki vrhunac u promociji zdravlja i lepote.
Poznato je da je srebro, kao prirodni element, najpouzdaniji saveznik u borbi protiv neželjenih mikroorganizama koji se nastanjuju na koži lica.

Srebrni joni (čistoće 99,99 Ag+) umiruju iritiranu kožu, regenerišu je i obezbeđuju joj pH balans – jednostavno i sa dugotrajnim efektom.
Krema prodire duboko u kožu, čime je održava vlažnom, gipkom i zdravom.
Kompozicija izuzetno hidratantnih sastojaka kožu lica hrani prirodnim sastojcima i štiti je od negativnih spoljašnjih uticaja, poput vetra, UV zraka, temperaturnih oscilacija ili mikroorganizama.
Prilagođena je svim tipovima kože.

Neinvanzivno dejstvo kreme intenzivno hrani kožu po principu “iznutra ka spolja”, čime pospešuje cirkulaciju i stimuliše prirodno lučenje kolagena.

Ekstrakt aloe i ulje semenki grožđa noćnoj kremi  su obezbedili primat, kada je reč o aktivnoj regeneraciji i obogaćivanju kože antioksidansima..

Kompletna paleta KOLOID krema ne sadrži paraben i veštačke boje.

Maksimalna hidratacija lica:
– Aktivni biljni sastojci dnevne kreme regenerišu kožu lica u zahtevima svakodnevnice savremenog čoveka.
– Ne ostavlja sjajan, mastan trag nakon nanošenja i brzo se apsorbuje.
– Prodire duboko u kožu i pruža joj maksimalnu hidrataciju u vidu instant efekta.
– Čini kožu mekom i gipkom, poboljšava teksturu i tonus kože.
– Produžava vitalnost ćelija kože lica i podstiče njenu regeneraciju.
– Omogućava prirodno zdrav i ujednačen ten.
– Štiti kožu od nečistoća iz vazduha i štetnih dejstava UV zraka.

Način korišćenja
Noćnu kremu koristiti svako veče. Namenjena je za spoljašnju upotrebu i nanosi se na suvo i čisto lice. Nakon čišćenja lica, vrhovima prstiju zahvatite malu količinu kreme, nanesite je na lice, vrat i dekolte i nežno utrljavajte blagim i kružnim pokretima..
– Prilagođena svim tipovima kože.
– Obezbeđuje kontinuiranu vlažnost i zaštitu tokom celog dana.
– Obnavlja volumen, čvrstinu i elastičnost kože.
– Deluje u skladu sa prirodnom pH vrednošću kože.
– Obogaćena je povećanim sadržajem visokokvalitetnih sastojaka.

Sastojci:
Koenzim Q10, Hijaluronska kiselina, Ekstrakt aloe, Vitamin E, Pantenol, Ši i kakao buter (najveći prirodni izvori vlažnosti), Ulje semenki grožđa, ulja jojobe, argana i avokada, Jone srebra (čistoće 99,99 Ag+)

Ne sadrži paraben i veštačke boje. Bez kontraindikacija. Preporučuje se osobama starijim od 18 godina.

Čuvati na sobnoj temperaturi, van domašaja dece.

Šifra proizvoda: 310054p Kategorije: , Oznake: ,
Težina0.15 kg
brands

Colloid Cosmetics