,

Carell maramice za kupanje


Compare

8 komada Maramica za kupanje UNIŠTAVAJU SVE OPASNE BAKTERIJE Jednostavno rešenje za kupanje u jednom koraku. Dermatološki testirane. Bez potrebe za ispiranjem. Čiste i neguju kožu. Bez alkohola, lanolina i parabena.

2,08 EUR

UNIŠTAVAJU SVE OPASNE BAKTERIJE

Carell maramice za kupanje su dizajnirane kao jednostavno rešenje bez potrebe za ispiranjem za čišćenje i negu kože u jednom koraku. Vrlo su praktične s obzirom da zamenjuju tradicionalni metod kupanja koji zahteva sapun, vodu, peškir, lavor i kremu za negu; višestruko su isplative u smislu smanjenih troškova klasičnog pranja i velike uštede u vremenu medicinskog osoblja.

Maramice su velikih dimenzija, mekane i dizajnirane da se koriste na sledećim delovima tela: lice, vrat, grudi, leva i desna ruka, leđa, leva i desna noga i intimni delovi.

Pakovanje od 8 maramica je idealno za detaljno kupanje celog tela. Mogu se koristiti nezagrejane ili kao topla kupka u zimskim mesecima za prijatniji užitak kupanja. Zagrejati pakovanje u mikrotalasnoj pećnici 15 sekundi (750 W).

Maramice su dermatološki testirane, bez alkohola i lanolina, sadrže pH neutralnu formulu sa aloe verom i dodatnim ovlaživačima za zdravu i negovanu kožu.

Pakovanje: 8 komada

Šifra proizvoda: CBB8 Kategorije: ,
Težina 0.22 kg
Select your currency
EUR Euro