, ,

Aptamil Allergy Digestive Care

Milupa

Dokazane prednosti za imunitet Aptamil ADC je kompletna formula za ishranu sa semielementima zasnovana na ekstenzivno hidrolizovanim proteinima surutke, za bebe koje pate od izrazite malapsorpcije (slaba apsorpcija hranljivih sastojaka) ili alergije. P

20,96 EUR

Dokazane prednosti za imunitet Aptamil ADC je kompletna formula za ishranu sa semielementima zasnovana na ekstenzivno hidrolizovanim proteinima surutke, za bebe koje pate od izrazite malapsorpcije (slaba apsorpcija hranljivih sastojaka) ili alergije.

Primeri gastrointestinalnih stanja kod kojih se preporučuje Aptamil ADC:

Dijareja koja je hronična ili se teško kontroliše
Jaka intestinalna malapsorpcija uključujući sindrom kratkog creva
Bolest hroničnog zapaljenja creva
Izrazita neuhranjenost

Cistična fibroza

Mala težina na rođenju sa problemima malapsorpcije

Prelaz sa parenteralne na enteralnu ishranu
Aptamil ADC je mleko za bebe zasnovano na surutki sa visokim stepenom hidrolize koje sadrži:

80-90% peptida kratkog lanca
10-20% slobodnih amino kiselina

Sadrži mešavinu masti sa 50% triglicerida srednjeg lanca (MCT). MCT u Aptamil Allergy Digestive Care mogu da olakšaju apsorpciju, jer se vare još u želucu, uz posebne prednosti za bebe kod kojih postoji malapsorpcija.

Sadrži mešavinu biljnih ulja koja stvaraju idealan balans i odnos esencijalnih masnih kiselina. Kao podrška formiranju tkiva i razvoju mozga i oka takođe su dodate polinezasićene masne kiseline dugog lanca (LCP). Sadrži maltodekstrin. Čak i pod manje povoljnim uslovima, maltodekstrin će se dobro svariti, jer maltaza i glukoamilaza, enzimi koji su potrebni za varenje, preživljavaju intestinalnu atrofiju.

Praktično ne sadrži laktozu (<0,1mg/100ml), što može biti veoma bitno za tretman beba kod kojih su enteropatija i malapsorpcija sekundarna posledica alergije na hranu. Obogaćen nukleotidima značajnim za regeneraciju oštećenih ćelija digestivnog trakta.

Pakovanje: 400 grama

Šifra proizvoda: 85249p Kategorije: , , Oznake: , ,
Težina0.5 kg
brands

Milupa