Sniztop

Bionika

30 tableta Sniztopa je posebno formiulisan preparat sa dodatkom cinka koji uspostavlja optimalnu funkciju imunog sistema. Snizstop zbog svoje posebne formule sprečava alergene da dodju u kontakt sa imunskom ćelijom blokirajući oslobađanje inflamatornih m

8,42 EUR

Sniztop je posebno formiulisan preparat sa dodatkom cinka koji uspostavlja optimalnu funkciju imunog sistema.

 

Snizstop zbog svoje posebne formule sprečava alergene da dodju u kontakt sa imunskom ćelijom blokirajući oslobađanje inflamatornih medijatora kao što je histamin.

Snizstop je jedini prirodni preparat koji ublažava simptome alergije u roku od 15 minuta.

Zbog svog prirodnog porekla nema neželjenih reakcija pa je pogodan za primenu kod odraslih i kod dece.

Efikasan tokom cele godine za širok spektar alergena.

Faktori koji dovode do nastanka alergijskog rinitisa:

Polen: Alergijski rinitis uzrokovan polenom drveća, korova i zrava naziva se polenska kijavica.Ovo stanje se javlja sezonski u leto u periodu cvetanja.Alergija na polen je najčešča alergijska reakcija disajnih puteva.

Grinje: Grinje su čest uzrok astme i alergijskog rinitisa.Sa ovom problemom se susreće 65-130 miliona ljudi širom sveta.Grinje su mešavina alergena karakteristična za zatvorene prostore koji su prisutni tokom čitave godine.

Životinjska dlaka: Dlaka pasa i mačaka je najčešći uzrok alergisjskih reakcija. Udisanjem dlaka dolazi do nastanka alergijske inspiratorne bolesti.

Način upotrebe: 2 tablete sažvakati, 1-5 puta dnevno.

Najbolje uzimati odvojeno od obroka.

Napomene: Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti. Dodaci ishrani se ne mogu koristiti kao zamena za raznovrsnu i uravnoteženu ishranu.

Upozorenje: Proizvod ne treba da uzimaju osobe preosetljive na neki od sastojaka. Proizvod nije namenjen osobama mlađim od 4 godine. Trudnice i dojilje trebalo bi da konsultuju lekara pre uzimanja ovog proizvoda.

 

Pakovanje:30 tableta za žvakanje/10.5g

Šifra proizvoda: 377970p Kategorija: Oznake: ,
Težina0.1 kg
brands

Bionika