e-apoteka, online prodaja lekova

 
 
 
Post Express je usluga koja korisnicima omogućava najbrži i najsigurniji prenos pošiljaka u unutrašnjem i međunarodnom saobraćaju u propisanim i garantovanim rokovima. Post Express je visoko profesionalan, inovativni deo Pošte Srbije, potpuno posvećen potrebama korisnika, koji vam pruža: 
  • sigurnost
  • brzinu
  • kvalitet
  • pouzdanost

 

Post Express u unutrašnjem saobraćaju omogućava najbrži i najsigurniji prenos i uručenje u propisanim i garantovanim rokovima.

Bezbedan prenos pošiljke, bilo da su dokumenta ili roba, organizovan je našom poštanskom mrežom, najsavremenijim vozilima i visoko profesionalnim radnicima posebno obučenim za tu vrstu posla.

 

Dimenzije

Najmanja dimenzija Post Express pošiljke je 150 mm x 105 mm. Zbir dužine i obima na najširem mestu poprečno može biti najviše do 3000 mm, s tim da najeveća dimenzija može biti do 1500 mm. Najveća masa u unutrašnjem saobraćaju je 50 kg. Ako je paket nedeljiv, pošiljka može biti i veća, ali ne može biti veća od 100 kg. Za internacionalne pošiljke za Sloveniju, Hrvatsku, Republiku Srpsku i Makedoniju masa pošiljke ne sme biti veće od 30 kg; za Crnu Goru 20 kg.

 

Sadržaj pošiljke:

Post Express pošiljke mogu sadržavati dokumenta, pisana saopštenja, robu i druge predmete osim onih za koje važe zakonske zabrane.

 

Zabranjeno za prenos:

Novac, nakit, plemeniti metali, drago kamenje, životinje, opojne droge i psihotropske materije, radioaktivne, zapaljive i druge opasne materije, oružje i municija, i svi predmeti čiji je prenos Zakonom zabranjen. Posledice slanja predmeta i robe u ovim pošiljkama, koje su isključene iz prenosa, snosi pošiljalac.

 

Cenovnik usluga sa pakovanjem robe koji se koristi u

 e-apoteka WEB SHOP-u 

 

 Opcija slanja pošiljke danas koja se uručuje sutra - plaćanje pouzećem ''Otkupnina'':


 

 

Pronadjite nas na Facebooku, e apoteka

N O V O

DHL - Isporuka u roku 48 h u sve zemlje sveta za samo 24 EUR

PayPal Invoice - Jednostavno plaćanje za sve korisnike iz inostranstva

nada

Proxeed WOMEN 

MAGIC Rose

 Dr Colić Beauty Therapy

Rosenserien

 LIDERIN - leader in erection

 Proxana, Ezerex, Proxeed plus, Nureti mag, 

POTENCIJAL - nova dimenzija muškosti, Potencija, sex, erekcija, orgazam, muškost,

DUREX, seksualni život, sex, prezervativi, vibrator, prsten, orgazam, potencija, lubrikant, lubrikanti, stimulans, orgazam, erekcija,  SCHOLL, nega stopala, hidratacija, piling, neprijatni mirisi stopala, zaštita stopala, plikovi, plik, kurije oko, žuljevi, žulj,

Galenika a.d. Dental, Galenika, Flurogal mite rastvor, Flurogal rastvor, Gingival gel, Flurogal pasta, karijes, rastvor, zaštita zuba, fluor,

 

logo_slim    VENOGEL

ANTISTRES - minut do dvanaest, napetost, glavobolja, san, nesanica, mentalna snaga, nervoza, neurozan,

LAKO I JEDNOSTAVNO, SET ZA PREVENCIJU I TERAPIJU RAVNIH STOPALA 

NATREEN - niskokalorični zaslađivač, zaslađivač, bez šećera, kafa, čaj,

Green Fox - elixir and pleasure

 

Potrošačka korpa

E-apoteka, online prodaja lekova
Vaša Korpa je trenutno prazna.

Kategorije